דרוש מידע הדפסה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על מקום שאפשר להדפיס בו בזול על מגוון מוצרים
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מירושלים
רוצה הדפסה על מחזיק לבקבוק שתיה
מצורפת תמונה.

קבצים מצורפים

• 2025-07-17.png
    2025-07-17.png
    KB 401.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יש לי את המחזיקים
זה כמו חוט מחזיק למצלמה רק שזה לבקבוק מים פשוט. מחובר לו עיגול סיליקון בקצה.
חתיך וגם נוח.
אני צריכה להדפיס כמות
יש המלצה על מקום זול ואיכותי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש חנות בשוק שנקראת ארטישוק
נראה לי מבצעים הדפסות כאלה

• הוסף לסימניות
הי שלום
יש ברחוב בליליוס יש מינהל קהילתי יש שם מתחם של הדפסות וניתן גם להביא מוצרים שמתאימים
מספר טלפון
0722212783
מקום מהמם עם הרבה סבלנות
אם ממש דחוף לך אני יכולה לחפש את הקטלוג שלהם

• הוסף לסימניות
הי שלום
יש ברחוב בליליוס יש מינהל קהילתי יש שם מתחם של הדפסות וניתן גם להביא מוצרים שמתאימים
מספר טלפון
0722212783
מקום מהמם עם הרבה סבלנות
אשמח מאד מאד

• הוסף לסימניות
הי שלום
מספר טלפון
0722212783
מקום מהמם עם הרבה סבלנות
גם אני אשמח לקטלוג או דרכי התקשרות. תודה רבה

• הוסף לסימניות
מצורף
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מחירון חממה (1).pdf
    4.4 MB · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה