• הוסף לסימניות
בחלון ההדפסה בוחרים "4 עמודים לגליון" כמצורף...

קבצים מצורפים

• 4 בעמוד.png
    KB 343.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1178115:
בחלון ההדפסה בוחרים "4 עמודים לגליון" כמצורף...

ממש אין לי כזה מקום כמו שפה
יש לי אופיס 2007
אומר משהו???????

• הוסף לסימניות
לא זוכרת מה קורה ב2007, יש לי 2010...
מקוה שיבואו לעזרתך, אבל חייב להיות משהו בסגנון כי כבר שנים שאני משתמשת בפונקציה הזאת, עוד לפני ה2007 אפילו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1178124:
לא זוכרת מה קורה ב2007, יש לי 2010...
מקוה שיבואו לעזרתך, אבל חייב להיות משהו בסגנון כי כבר שנים שאני משתמשת בפונקציה הזאת, עוד לפני ה2007 אפילו...

זה ענין שתמיד היה לי בגרסאות קודמות ועכשיו זה נותן 4 עמודים אבל מדפיס רק 1 בעמוד בהקטנה
תודה על הרצון לעזור.

• הוסף לסימניות
את צריכה להכין את העמוד ארבע פעמים ואז לבחור ארבע עמודים לגליון.

• הוסף לסימניות
לא צריך להכין 4 עמודים, בהדפסה כותבים במקום שבוחרים איזה עמודים להדפיס: 1,1,1,1 ובוחרים 4 עמודים לגליון. (שכחתי באמת לכתוב לך גם את זה, אחרת יצא לך הדפסה רק על 1/4 עמוד.)

• הוסף לסימניות
פעם הבאה תכתבי; איך מדפיסים 4 פעמים את אותו העמוד בתוך דף אחד.
כך יהיה קל יותר לענות לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1178130:
לא צריך להכין 4 עמודים, בהדפסה כותבים במקום שבוחרים איזה עמודים להדפיס: 1,1,1,1 ובוחרים 4 עמודים לגליון. (שכחתי באמת לכתוב לך גם את זה, אחרת יצא לך הדפסה רק על 1/4 עמוד.)

חני 100!!! הברקת!!!
אפילו אני לא הכרתי את הטריק הזה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה