כללי הדפססת קנווס באשדוד - מי מדפיס איכותי?

• הוסף לסימניות
מי מדפיס איכותי על קנווס באשדוד?
אני יודעת שיש פה הרבה,
השאלה מה האיכות.
וכן - מה המחירים?
אני צריכה בגודל קצת יותר גדול מ-A4.

אשמח לשמוע מבעלי נסיון
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני בעבר הדפסתי ב'אלתא', ההדפסה יצאה יפה מאוד, וגם זכור לי שהמחיר היה סביר לגמרי.
חברה שלי הדפיסה ב'צמצם' וגם היתה מרוצה.
הטל' של אחראית הפוטו ב'אלתא': 054-4232095 (יעל אסף)

בהצלחה!

נ.ב.
סתם המלצה: תוכלי לבקש שההדפסה על הקנווס תכלול את המסגרת (העובי של הקנווס). בד"כ אין הבדל במחיר, וזה משדרג מאוד! זה רק ידרוש ממך להגדיל יותר את הרקע (בדפוס אמורים להסביר לך על זה).

• הוסף לסימניות
תודה רבה

ידוע לך אם יש בזה גדלים סטנדרטים או שאפשרי איזה גודל שאני רוצה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי - איזה גודל שתרצי.
אבל יתכן שבגדלים סטנדרטיים (A4, A3 וכדו') המחיר יוצא זול יותר. פשוט צריך לברר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המידע.
אברר אצלם

• הוסף לסימניות
באלתה יש שתי פוטו....
בחוץ ובפנים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה