כללי הדפסתי אלבום דיגיטלי. איזו אכזבה!

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שעיצבתי "ספר תמונות" דרך אחד האתרים, מתמונות סטודיו איכותיות ביותר (ולא התשמשתי בעיצובים של התוכנה שלהם)
והתוצאה ממש מאכזבת. התמונות לא חדות בכלל, זה לא מתחיל להיות דומה לתמונות פוטו מודפסות. ההדפסה עוד פחות איכותית מהדפסת כרומו רגילה, נדמה לי. ההצללות לא יפות, הפנים לא חלקות.
האם הלכתי לפוטו דפוק, או שכולם עושים כך?

• הוסף לסימניות
ממש לא אצל כולם.
יש המון סוגי נייר, המון סוגים של מדפסות, והרבה מבתי הדפוס היום משתמשים בחומרים זולים כדי להרוויח, אבל התוצאות בהתאם.
מניסיון - כמעט תמיד מה שעולה יקר - שווה.
אם את רוצה הדפסה באיכות (על אחריותי =) ) שלחי לי באישי.
אני מכירה בית דפוס (לא אתר) ... ברמה סוף הדרך. והמחירים ממש סבירים!

• הוסף לסימניות
מי שמעונין באלבום דיגיטלי שיראה את האיכות של תמונות הסטודיו, צריך ללכת למקומות שמדפיסים בהם אלבומי חתונות. רק המחיר מתחיל ביותר מ 1000 ש"ח.
אם את מעוניינת אני יכולה לתת לך שם של חברה.

• הוסף לסימניות
לא ציפיתי באמת לאיכות כזאת, כי לא רציתי לשלם מחירים כאלו, אבל חשבתי שלפחות זה יהיה כמו הדפסה בדפוס דיגטלי על נייר כרומו. תהיתי אם יש מקומות שעושים את זה טוב יותר, או שאם משלמים 160 ש"ח (עם קופונים של 50%...) אין למה לצפות.

• הוסף לסימניות
אגב, אני פעם הדפסתי אלבום דיגיטלי סטנדרטי באתר CBOOK ובאמת הייתי מאד מאד מרוצה,
לעומת ZOOMA שאני לא ממליצה לאף אחד להדפיס שם, (גם שם ניסיתי).
עלה לי 40 עמודים כולל משלוח משהו בסביבות 120 ש"ח (עם קופון) אבל זה באמת יצא איכותי.
זה היה לפני 3 שנים אז אני לא יודעת מה היום האיכות שלהם ..

• הוסף לסימניות
כתבתי בעבר כבר כמה פעמים,
הדפסתי אלבום דיגיטלי באשדוד אצל 'נחמן', הוא כורך את האלבומים בכריכה דמוי עור מאוד יפה, עם כרית מתנפחת, + הדפסה על הכריכה,
ההדפסה של האלבום נעשית ג"כ דרכו (כמובן אם רוצים) בדפוס דיגיטלי באשדוד (למי שמתמצא, במכונת hp אינדיגו..) הדפסה ברמה שמתחרה עם אופסט - ללא גוזמה, זה מטורף....
ההדפסה על דפי כרומו, או כל דף הקיים בדפוס, ע"פ בקשת הלקוח

אני ממליץ בחום - הדפסה מדהימה - גימור מושלם!

מס' הפלאפון שלו: 057-3112051

נ.ב. אין לי שום מניות או קשר אליו, אני עוד לקוח מרוצה שהדפסתי בעבר.

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר הדפסתי בנתניה 12 דפים כפולים אלבום של 24 עמודים עם כריכה דמוי עור על לי 400 ש"ח על נייר פוטו ויצא איכותי מאוד מי שרוצה טלפון שיודיע לי

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי לכמה לקוחות בסטודיו פז באשדוד ויצא מדהים !!
15 דפים כפולים עם כריכה דמוי עור ודפים עבים מאד (קרטון ?) וזה עלה 350 ש"ח - גדול , ויש להם גם בינוני ב 250 ש"ח
מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
עבדתי עם לופה כמה פעמיםותמיד קבלתי עבודה מדהימה!
איכותית, דיוק מקסימלי בצבע, חדות, אין מה לומר אלבום ברמה!
הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה