ממליצה על סיבוק Cbook
מה ההבדל בינהם?ממליצה על WOW, הדפסתי שם כבר כמה פעמים, מאד מרוצה.
לא מכירה את wow אבל הדפסתי כמה פעמים אצל סיבוק ומאד נהניתי..מה ההבדל בינהם?
באתר זה נראה בדיוק אותו דבר חוץ מהלוגו..
כן, דפוס בארי שומר שבת.האם דפוס בארי שומר שבת?
וואלה שופס ואלבומי מדפיסים שם,
יש עוד מומלצים שומרי שבת?
נראה לי שרוב האתרים מדפיסים בסוף שם...כן, דפוס בארי שומר שבת.
זה ברמה גבוהה ובמחירים שונים לגמריאצל רוט אלבומים הייתי מרוצה.
WOW אכן שווה את המחיר?ממליצה על WOW, הדפסתי שם כבר כמה פעמים, מאד מרוצה.
אני יודעת ששעות הפעילות שלהם (סיבוק) זה בימים א -הושניהם לא מדפיסים בשבת?
מה הכוונה מחירים שונים?נראה לי שרוב האתרים מדפיסים בסוף שם...
זה ברמה גבוהה ובמחירים שונים לגמרי
תלוי מה את מחפשת
בלי השוואה בכלל, רוט זה פוטו ברמה גבוהה ואלבומי, וואלה פרינט וכל אלה זה דפוס שהאיכות טובה אבל לא דומה לאיכות של פוטו והמחיר בהתאם, רוט יקר פי כמה.מה הכוונה מחירים שונים?
אצל רוט יותר יקר?
גם אניאצל רוט אלבומים הייתי מרוצה.
רוט אלבומיםאיפה יש בית דפוס להדפסת אלבומים מהיר
אני רוצה שיהיה מוכן ליום חמישי
תודה רבה!
זה ממש יקררוט אלבומים
תוך 3 ימי עבודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים