דרוש מידע הדפסת אלבום דיגטלי עם דפי כרומו מקובץ pdf

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להדפיס אלבום דיגטלי שנמצא בקובץ pdf. האלבום עם למעלה מ-100 עמודים כך שחייבים להדפיס אותו על דפי כרומו.
איפה עושים דבר כזה?
כל האתרים שבהם מעצבים אלבומים מדפיסים רק ע"י עיצוב באתר שלהם ולא יכולים לקבל קובץ pdf. וכמה בתי דפוס שהתקשרתי אליהם (פוטו איכות, אוניקס) מדפיסים על דף פוטו (קרטון דק) שזה מקסימום 40 עמודים.
איפה כן אפשר להדפיס באיזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
אני יתן לך רעין צעניין שאני עשיתי ויצא דווקא ממש לא רע!
הדפסתי על כרומי רגיל, והדבקתי את העמודים עם דבק דו"צ, אח"כ חזרתי לדפוס כדי שיחתכו לי את כל הספר ביחד שיראה אחיד.
יצא מהמם! וגם הרבה יותר זול!!

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להדפיס אלבום דיגטלי שנמצא בקובץ pdf. האלבום עם למעלה מ-100 עמודים כך שחייבים להדפיס אותו על דפי כרומו.
איפה עושים דבר כזה?
כל האתרים שבהם מעצבים אלבומים מדפיסים רק ע"י עיצוב באתר שלהם ולא יכולים לקבל קובץ pdf. וכמה בתי דפוס שהתקשרתי אליהם (פוטו איכות, אוניקס) מדפיסים על דף פוטו (קרטון דק) שזה מקסימום 40 עמודים.
איפה כן אפשר להדפיס באיזור בני ברק?
מה עשית בסוף?
גם אני מחפשת דפוס כזה באזור בני ברק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין שום בעיה.
אכן הקבצים את תמונה.
לשאלתי, היכן מדפיסים אלבום כשדפי פנים הם כרומו 200 גרם והכריכה קשה.
מדובר ב70 דפים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה