כללי הדפסת אלבום דיגיטאלי

• הוסף לסימניות
בפוטו? יש אפשרות גם בבית דפוס? אם כן על איזה נייר/חומר?.. זה נוגע לאיכות? למחיר?
אפשר הסבר בבקשה?
אני מעצבת אלבום יומן מסע - טיול - של בנות ביה"ס.
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה. מישהו מוכן להסביר?
תודה

• הוסף לסימניות
יש כמה סוגי אלבומים דיגיטליים-
יש אלבום באיכות פוטו- אותו מדפיסים בבתי דפוס כמו רוט אלבומים, פוטו איכות, המעבדה הדיגיטלית וכו'.
זה מודפס על דפי תמונה, עם כריכת עור ובאיכות מעולה. מגיעים בהדפסה שטוחה- כלומר 2 הצדדים הם יחידה אחת עם ביג באמצע. הם יחסית יקרים ומגיעים במגוון גדלים.
יש ספרים דיגיטליים עם כריכה קשה שמדפיסים בד"כ דרך אתרים כמו לופה, פיק א בוק, פייסגיפט שהם הרבה יותר זולים.
יש גם בהם מגוון גדלים ואיכויות הדפסה- יש כאלו שהם פשוטים על נייר כרומו דק, ויש כאלו שמודפסים על נייר באיכות פוטו. ויש גם בהם אפשרות להדפסה שטוחה בתוספת מחיר

חשוב לברר את גודל ההדפסה ואת הפורמט לפני שמתחילים לעצב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!

באתרים האלה עד כמה שידוע לי אני יכולה לעצב אלבום בתוך התבנית שלהם.
הם מדפיסים גם קובץ PDF שאשלח להם שיצרתי לבד באינדיזין??

ומדוע לא התייחסת לבית דפוס? כמו הדפסת כל חוברת/ספר בכריכה קשה/רכה.. גם זו אפשרות, לא?

• הוסף לסימניות
תודה!

באתרים האלה עד כמה שידוע לי אני יכולה לעצב אלבום בתוך התבנית שלהם.
הם מדפיסים גם קובץ PDF שאשלח להם שיצרתי לבד באינדיזין??

ומדוע לא התייחסת לבית דפוס? כמו הדפסת כל חוברת/ספר בכריכה קשה/רכה.. גם זו אפשרות, לא?

מהנסיון שלי את סוגרת לJPG ומעלה את זה לאתר בוחרת> תבנית ריקה. אני ניסיתי את זה באלבום פרומו.

• הוסף לסימניות
אויש, קומבינה.. זה יצא לך איכותי??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה