נכתב ע"י blush;1226119:יש את פוטו עילית במודיעין עילית
יצא מאד זול ואיכותי
הוא לוקח לפי מס' עמ'
052-8315927
נכתב ע"י blush;1226119:יש את פוטו עילית במודיעין עילית
יצא מאד זול ואיכותי
הוא לוקח לפי מס' עמ'
052-8315927
נכתב ע"י ירין;1226132:תודה. יש לו אתר?
נכתב ע"י רותי בן שימול;1231825:מישהי ניסתה לעצב ולקנות אלבום דיגיטאלי בוואלה שופס?
חייבים קודם לשלם על הזמנת המוצר ורק אחר כך יש אפשרות לעצב?
זה דחוף אז אם יש למישו תשובה במהירות...אני אשמח מאוד!
נכתב ע"י רותי בן שימול;1231894:אז למה אני לא מצליחה?
נרשמתי ובחרתי אלבום איך אני ממשיכה הלאה?
לא רואה שום אפשרות
נכתב ע"י לובי;1231866:אני עשיתי לפני חודשיים אלבון בוואלה שופס
את נכנסת מעצבת את האלבום והוא יכול להשמר במאגר שלהם תקופת זמן של שנה
ורק שאת מזמינה אחרי שהאלבום מעוצב את משלמת
נכתב ע"י רחל ז.;1231964:לזומה יש אלבומי HD. (פנורמי ודפים עבים)
זה לא ממש עבה כמו אלבום חתונה אבל הרבה יותר עבה ומיוחד מהאלבומים הסטנדרטיים.
יש הם 50% על HD וזה ממש משתלם!
נכתב ע"י ביקי;1232118:לא חייבים לעצב דרך התוכנות שלהם!
אני עשיתי בוואלה שופס (עוד לא הדפסתי)
עיצבתי הכל באינדיזיין, שמרתי את כל העמודים ל-jpg - ואז הבאתי אותם לתוכנה שלהם כרקעים (יש לקחת בחשבון שוליים של 5 מ"מ שנחתכים מכל הצדדים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים