כללי הדפסת אלבום דיגיטלי בזול

• הוסף לסימניות
היה כאן אשכול שמישהו כתב על הדפסת אלבום דיגיטלי ב70- ש"ח. אני לא מוצאת את האשכול הזה.
האם ידוע למישהו על הדפסת אלבומים דיגיטלים בזול?
בכמה עמודים מדובר?

• הוסף לסימניות
זה האתר. הדפסתי עכשיו דרכם אלבום ב100 שח 36 עמודים והוא הגיע אלי תוך יום בדואר שליחים יש להם החל מ77 ש"ח. http://www.cbook.co.il/default.aspx

• הוסף לסימניות
איך האיכות?
כריכה קשה?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אני יצהיר שאין לי שום קשר/אחוזים עם הדפוס...
אבל...
האיכות מדהימה.
כריכה קשה יותר טובה מלופה.
והמחיר מצוין. וחוץ מזה, לירושלמים, זה ממש טוב, כי אפשר לחסוך את העלויות של המשלוח.
הדפסתי שם כמה פעמים, והמחיר עושה חשק להדפיס שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
גם אני הדפסתי דרכם, מצויינים (:
(בעיקר הסבלנות לאינסוף שאלות..)

• הוסף לסימניות
מה גודל של עמוד שהדפסת ב 100 ש"ח?

• הוסף לסימניות
תגידו, זה מה שצריך להוריד תוכנה ולעצב דרכה?
אם כן, ואז אפשר לעצב בפוטושופ, לסגור לתמונה ולסדר הכל שמה???
ואז עם זאת זה יוצא איכותי?????
(אי פעם ניסיתי לעשות משהו בסגנון והתמונות הגיעו לי לתוכנה קטנות מאוד והייתי צ'כה להגדיל אחת אחת באופן משמעותי ובתצוגה זה היה נראה מזוויע, ובסוף לא הדפסתי...)
הלוואי שתגידו לי שזה יוצא טוב...
זה יועיל לי ולכל מכרי.
נ.ב בסיבוק- אפשר לבחור גדלים

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי דרכם ועציבתי בפ"ש.
הכנתי בפ"ש לפי הגודל של הדף הרצוי, והכנסתי את התמונה בתור רקע. (ככה הם הסבירו לי). רק צריך לשים לב לקיפולים ולשולים, שאת זה אפשר לבדוק אח"כ כשמכניסים לתוכנה.
יצא ממש טוב. למרות שבתוכנה זה היה נראה לא משהו בכלל. פשוט בתוכנה, זה רק לצורך תצוגה מקדימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה