כללי הדפסת אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להדפיס אלבום דיגיטלי של 20 דאבלים בערך?
כמה אמור לעלות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
להדפיס אפשר בכל מקום..
תלוי באיכות ומה את רוצה
מומלץ אצל רוט אלבומים.
מחיר- גם תלוי גודל , כריכה, וכו'....

• הוסף לסימניות
הגיע לי למייל בשבוע האחרון פרסום מאתר הקופונים ביג דיל להדפסת אלבום A4 36 עמודים כריכה קשה ב39 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי אצל פוטו עילית במודיעין עילית. לאחר ברור חזק ביותר הוא הכי זול שמצאתי ויצא פצצה
0545799253

• הוסף לסימניות
הדפסנו כמה אלבומים אצל צ'יק צ'ק והיינו מרוצים מאד!!!

• הוסף לסימניות
יש דרכי הדפסה ברמה מעולה אוכל לשלוח מחירון לכול המעונין ויש אפשרות גם לעיצוב וגרפיקה

• הוסף לסימניות
היו הרבה אשכולות בעניין
פוטו איכות -ב"ב
דיגיטל סטייל - פ"ת
רוט הפקות - ירושלים

על כולם אני ממליצה מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על פוטו עלית
כבר שלחתי לשם כמה וכמה אלבומים
איכות מעולה ומחיר זול

• הוסף לסימניות
יש למשהו מייל של פוטו עילית,
ושל דיגיטל סטייל בפתח תקווה?

• הוסף לסימניות
יש דרכי הדפסה ברמה מעולה אוכל לשלוח מחירון לכול המעונין ויש אפשרות גם לעיצוב וגרפיקה
אשמח אם תשלחי לי מחירון. על איזה פוטו את מדברת?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני עובדת כבר שנים עם פוטו איכות, יש להם איכות מאד מאד טובה

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם המעבדה הדיגיטלית בב"ב, האיכות מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה