כללי הדפסת באנר

• הוסף לסימניות
אני צריך להדפיס באנר בגודל 9 על 1 מטר,
מעונין לשמוע מבעלי נסיון מקומות טובים להדפסה וכן טווח מחירים,
תודה לכם!

• הוסף לסימניות
לא משנה-
אוכל להגיע לכל מקום אם תהיה הצעה מענינת...

• הוסף לסימניות
כמה נראה לכם עולה דבר כזה
קבלתי הצעה ממשהוא שאמר שהוא שולח את זה לסין ב2000 ש"ח
נראה לכם נורמלי???

• הוסף לסימניות
דפוס קופי 08-8668458

• הוסף לסימניות
לטעמי, אם יש לך מישהו שאתה סומך עליו לגמרי, ובטוח שתקבל עבודה איכותית - אין בעיה להדפיס בסין. אחרת - אל תתקרב לזה.

(אני מדברת מנסיון של פעם אחת בלבד - וזה הספיק... עבודה שיצאה ממש גרועה. אבל ממש)

אבל תאסוף כמה הצעות מחיר בארץ לפני שאתה חושב על סין.... (זול יוצא בסוף יקר וכו')

• הוסף לסימניות
על איזה חומר אתה צריך את ההדפסה? שמשונית/בד דגל/קנבס? המחיר משתנה בהתאם.

אצלנו המחיר לשמשונית כולל תפירה וטבעות לגודל של 9-1 מטר הוא 1000 ש"ח + מע"מ, הדפסה באיכות מצויינת.

המשכפל שלטים
09-7679679

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה אצל גרפצ'יק ותמיד יוצאת מרוצה

ולענין הבאנר- הסמינר שלנו הדפיס שם באנרים בסדר גודל כמו שלך
ויצא מצוין.

• הוסף לסימניות
המחיר נע בן100-200 ש"ח למטר-תלוי בחומר
אין סיבה ולא הקטנה- לייצא קובץ עבור העתק אחר.
אחינו עושים את זה בארץ נפלא- כל דפס שלטים בד"כ ייעזור לך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם,
זו הפעם הראשונה שאני מדפיס דבר כזה גדול
תודה לאלו שהאירו את עיני,
אבדוק את ההצעות שנתתם!
תודההההההה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;321388:
אילן שלטים רח' המגל בכרמיאל - 50 ש"ח למ"ר.

אוהב ישראל-
האם תוכל לתת לי יותר פרטים
מס' טלפון ואיכות ההדפסה שם
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מולטי קולור בחיפה
מחירים זולים במיוחד
04-8644388
052-7621111

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה