כללי הדפסת חוברות בכמויות

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שזה קשור לפורום , אשמח לתגובות.

מישהו הדפיס פעם בדפוס המקור ביבנה? (אם אני לא טועה הם מדפיסים את 'משפחה')
יש לי כמות של 2000 חוברות A5 .
מאד מאד מאד חשוב לי האיכות לאחר שקיבלתי תוצאה לא טובה בכלל בבית דפוס שהדפסתי אצלו בפעמיים האחרונות.

אשמח אם יש לכם המלצות נוספות לבתי דפוס לא יקרים מדי אבל שההדפסה אצלהם איכותית ובלי בעיות...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
המקור מדפיסים מצוין
במיוחד לכמויות ועיתונים
אין לי מושג איך הם בשטוח
לכמות כזו הם לא יכניסו למכונה שמדפיסה את עיתון משפחה

יש מספיק בתי דפוס לכמויות קטנות
שביד בבני ברק
חבצלת בפתח תקוה
שביט בתל אביב

• הוסף לסימניות
ברור לי שלא יכניסו לאותה מכונה ,
השאלה שלי הייתה אם יש מישהו שהדפיס אצלם חוברות בכמות כזו פחות או יותר, כדי לדעת מה האיכות.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הם עושים את הכסף על המכונות הגדולות
אם רוצים להיות בהדפסה ולבקר על האיכות יש מקומות קטנים שיתנו יותר יחס לדבר הזה, כמובן שמכונות טובות יש להם כפי ששמעתי הם חידשו מכונות בשנים האחרונות איכות הדפסה תלויה בעיקר ממכונות אבל הרבה הרבה מהדפס והסבלנות שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה