כללי הדפסת חוברת אחת בדפוס דיגיטלי

• הוסף לסימניות
שלום!
שאלה של מתחילים-;):rolleyes::eek:
האם אפשר להדפיס בדפוס דיגיטלי חוברת אחת קטנה של 4 דפים? והאם ההדפסה יכולה להעשות ב-2 צידי הדף? [קדימה ואחורה]:rolleyes:

אם כן אשמח לשמוע המלצות לדפוס טוב וזול בי-ם,
שבת שלום :)

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל-קליק;900341:
שלום!
שאלה של מתחילים-;):rolleyes::eek:
האם אפשר להדפיס בדפוס דיגיטלי חוברת אחת קטנה של 4 דפים? והאם ההדפסה יכולה להעשות ב-2 צידי הדף? [קדימה ואחורה]:rolleyes:

אם כן אשמח לשמוע המלצות לדפוס טוב וזול בי-ם,
שבת שלום :)
אם כוונתל עותק יחיד,
פעם אחת עשיתי זאת.(לא ארבע עמודים, אלא 30 בערך,חוברת קטנה עם כריכה רכה)
פניתי לדפוס גדול וידוע, הציעו לי 350 שח. לעותק אחד.
פניתי לדפוס 24 בבני ברק, עשו ב35.

אני מציין זאת כדי שתשימו לב לפערים האדירים שיש ותעשו סקר שוק יעיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;900346:
פעם אחת עשיתי זאת.
פניתי לדפוס גדול וידוע, הציעו לי 350 שח. לעותק אחד.
פניתי לדפוס 24 בבני ברק, עשו ב35.

מופקע!

בבקשה המליצו על דפוס ירושלמי שפוי....

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף לי
אשמח להמלצה על דפוס בירושלים שידפיס לי חוברת בודדת עם מעט דפים במחיר זול.
תודה ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
הדפסה היא לפי פעימות
מחיר פעימה בצבעוני נע בין 2-8 ש"ח תלוי בדפוס, בלקוח וכו'

גרפציק - דפוס איכותי
02-5002321

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה