הדפסת מדבקות על ויניל בחיתוך צורני

• הוסף לסימניות
האם יש כאן מישהו שמבצע עבודה כזו?
אשמח להצעת מחיר בפרטי

גודל דף 19 על 13
הדפסה צבעונית על מדבקת ויניל לבנה
חיתוך צורני (יישלח קובץ לחיתוך עם צורת המדבקות) רק של המדבקה ולא של הנייר מתחת כמובן.

כמות
200 יח'
500 יח'
1000 יח'

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשרי אצלנו
במייל n9963300אין לכתוב כתובת מייל

או תצרף מייל ונשלח לך הצעה מעולה

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלינו:)
דפוס רגעים
02-9415151
regaim38 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
מוזמנים לפנות אליינו לקבלת הצעת מחיר הוגנת
tzilum1.co.il שטרודל Service

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדפיס על טפט לקיר + חיתוך
אבל בגוונים מסוימים שאני עיצבתי ובחרתי ולא מתוך מספר צבעי טפטים - מישהו כאן עושה את זה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדפיס על טפט לקיר + חיתוך
אבל בגוונים מסוימים שאני עיצבתי ובחרתי ולא מתוך מספר צבעי טפטים - מישהו כאן עושה את זה?
מוזמנים בשמחה לפנות אלינו לקבלת הצעת מחיר מעולה בעז"ה
extra59693 שטרודל וכו'
או לטלפון 053-777-0046

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה