הדפסת ספר אחד עם כריכה קשה

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
דפי כרומו, בערך כ-50 עמודים גודל A4
צבעוני, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
טכנית אפשרי.
מאוד יקר. כבר שווה להדפיס 50. זה כמעט אותו מחיר.

• הוסף לסימניות
אבל זה אלבום ברכות לבת מצוה
אין לי צורך ב-50
אז אולי אני צריכה לפנות לפוטו?
יש פוטו שמדפיס לא על נייר תמונה?

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בדיוק לפני חמש שנים ברחוב בית הדפוס בירושלים מול אושר עד עלה לי 230 ש"ח
סה"כ יחידה אחת

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בדיוק לפני חמש שנים ברחוב בית הדפוס בירושלים מול אושר עד עלה לי 230 ש"ח
סה"כ יחידה אחת
אני צריכה אזור המרכז...
יש רעיון?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
דפוס שמפרסם שעושה את זה לא יקר מדי, תבררו מולם

• הוסף לסימניות
שוב צריכה להדפיס ספר אחד
ובאזור המרכז?
יש לכם המלצות בשבילי?
אני לא ממש זוכרת איפה הדפסתי פעם קודמת...
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
וואו אני תקועה! בית דפוס שאמר שידפיס לי כרגע ביטל לי אני חייבת בית דפוס שידפיס לי מהרגע להרגע ספר אחד עם כריכה קשה
ממש צריכה עזרה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו אני תקועה! בית דפוס שאמר שידפיס לי כרגע ביטל לי אני חייבת בית דפוס שידפיס לי מהרגע להרגע ספר אחד עם כריכה קשה
ממש צריכה עזרה!!!!!!!!!!!
תנסו את נתיב מדיה - 0549865588

• הוסף לסימניות
מי יכול להדפיס לי דבר כזה בבני ברק ?
ספר ברכות לבת מצווה

דפים כמה שיותר עבים שאפשר לכתוב על זה
גודל A5
כריכה קשה
13 עמודים
ספר בודד

• הוסף לסימניות
בסט פרינט בהר חוצבים מדפיסים גם בכמויות קטנות
אבל אני לא יודעת אם גם בכמויות כאלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה