כללי הדפסת ספר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
הבית מדרש שלנו כרגע בשלבי כתיבת ספר מתנה לרב שלנו.
הספר מורכב משכתוב של שיחות. וכרגע מדובר על כרך אחד בין 100-200 עמודים ( זה עדיין בכתיבה ).
בהתחשב בזה שיש לי מי שיעשה לי עימוד, ואני צריך רק להדפיס את הספר. רציתי לשאול מספר שאלות :
1. איך זה עובד - איזה חומר אני צריך להביא איתי ?
2. כיצד בוחרים סוג כריכה ?
3. במידה ואני צריך להוציא ספר ראשון כולל כריכה והכל ורק לאחר כחודשיים להוציא כמות גדולה יותר - האם זה מתאפשר ?
4. מה הכמות המינמלית להוצאה של קבוצות ספרים נוספת ( כמה נדרש להדפסה מעבר לכמות הראשונית - 100/1000 וכו' ) ?
5. על איזה סביבות מחירים אנחנו מדברים לספר ?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1. אתה צריך להביא אתך קובץ פידיאף סגור.
2. יש כריכת הטבעות, וכריכה צבעונית. כריכת גלופות יקרה הרבה יותר, משני סיבות: א. צריך ליצר את הגלופות עצמם. ב. עבודת ההטבעה.
3.אפשרי. אבל לא תמיד משתלם.
4. כל כמות אפשרית, גם עשר ספרים. אלא מאי, אתה תשלם כמו 300. בבתי דפוס בד"כ יתנו לך הצעת מחיר החל מ-300 ספרים ומעלה, לא פחות מזה.
5. תלוי בגודל של הספר, מספר העמודים, סוג הכריכה וכו'. נניח שמדובר על 150 עמודים, עם כריכה של שני הטבעות מדובר על סביבות 15 ש"ח ומעלה לעותק לפחות (השערה גסה מאוד, רק לתת לך אינדיקציה) בהדפסה של 700 עותקים ומעלה. המחיר לעותק יעלה ככל שהכמות תרד.

אפשר להדפיס עם כריכה רכה בהדפסה דיגיטלית, ואז אפשר להדפיס כל כמות, גם קטנה מאוד.

• הוסף לסימניות
כמו שגרפיקנער כתב מה שפחות עותקים זה הרבה יותר יקר

לשם דוגמא אני הדפסתי ספר לדוגמא רק בשלושים עותקים ועלה כל ספר 100 ש"ח במקום שבהדפסה של 500 יצא רק 19.5 שח לספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה