כללי הדפסת רקע מחוספס ולא אחיד

• הוסף לסימניות
לאחרונה יצא לי להשתמש בצבעי רקע לא אחידים כמו כתמים כאלה
וכמו שאני זוכרת הלקוח שלי (מפיק דפוס) לא אוהב אותם הוא טוען שהם לא יוצאים טוב בהדפסה
האם זה נכון?
אם זה ווקטורי הבעיה יותר או פחות
גיפג כנ"ל?
אני לא רוצה לוותר על זה כי זה מוסיף והלקחות שלו כבר אישרו (אחר כך נזכרתי בזה)

קבצים מצורפים

• פלייר בלו פיש3.jpg
    פלייר בלו פיש3.jpg
    KB 28.9 · צפיות: 19
  • לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 104.1 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
אין משהו שהתנסה?
זה באמת נראה גרוע בהדפסה?

• הוסף לסימניות
להדפיס במקום אחר.
כנראה שהמכונה לא מספיק איכותית.
זה קורה לפעמים כשיש הרבה גוונים דומים וקרובים.
מדפסת איכותית תוציא כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2153374:
להדפיס במקום אחר.
כנראה שהמכונה לא מספיק איכותית.
זה קורה לפעמים כשיש הרבה גוונים דומים וקרובים.
מדפסת איכותית תוציא כמו שצריך.

המפיק ב(במקרה הזה הלקוח)
לא יחליף דפוס בגלל הרצונות שלי
בנתיים הוא לא העיר לי
נקווה שהפעם יעבור בשקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה