הדפסת שמשונית

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להדפיס שמשוניות ב"ב והסביבה ומה המחיר הכי זול למ"מ

• הוסף לסימניות
בב"ב יש את דטה וקול גרף שניהם ממש לא זולים יש דפוס והב בפ"ת הרבה יותר זול,
וכן דפוס ברק הדפסתי אצלו מס' פעמים והייתי מאוד מרוצה.
המחיר בב"ב הוא לפי מ"ר 100 שח למטר

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבגרפיכץ, אבל לא בודדים

• הוסף לסימניות
בדפוס ברק פ"ת 50 ש"ח למ"ר שמשונית צריך לבדוק אם זה לא על האיכות הנמוכה לבקש האיכות הכי גבוהה
אבל מינימום עסקה צריך להיות 300 ש"ח

• הוסף לסימניות
בדטה פרינט ב"ב

בדטה פרינט ב"ב
מחיר מיוחד לגרפקאים
כדאי לבדוק

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה בדטה פרינט ב55 ש"ח למ"ר, והלקוחות מרוצים מאד.
(לא כולל מע"מ)

• הוסף לסימניות
יש לך עסקה עם דטה פרינט?
אני צריכה שמשונית דחופה מטר על מטר אשמח מאוד לקבל במחיר הזה

• הוסף לסימניות
אני פניתי כמה פעמים לדטה פרינט שיעשו לי מחיר טוב יותר ואני מדפיסה הרבה שמשוניות והם בכלל לא היו בכוון הסכימו להוריד קצת לא מעבר
אשמח להשתמש בשרותי התווך שלך

• הוסף לסימניות
רציתי לברר למה הועבר הנושא האם לא כדאי שנדע איפא זול לטובת החברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grint;267736:
יש לך עסקה עם דטה פרינט?
אני צריכה שמשונית דחופה מטר על מטר אשמח מאוד לקבל במחיר הזה

צרי איתי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
תבדוק דפוס 'שהר פנינה' המחירים שם ממש ברצפה...
אין לי את המספר שלהם כרגע, סורי.

• הוסף לסימניות
שמשונית

אני לא יודע אם הכי זולים..

אבל לסטודנטים 80 שח כולל מע"מ

ליתר 92 כולל מע"מ למטר מרובע

בכמויות גדולות ניתן להוזיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה