כללי הדפסת תוויות ליין בדיגיטלי

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
יש לי לקוח שעשיתי לו תוויות ליין שהוא מכין. הוא צריך בערך 100-300 תוויות. בפעמים הקודמות, היו פחות תוויות והוא לא רצה להשקיע הרבה כסף, אז הכנתי לו כמה תוויות על A3 והוא הדפיס פעם אחת על נייר ממוחזר (ויצא מקסים, הבעיה הייתה ההדבקה,- בספריי דבק והחיתוך שלהם) בשלב שני הוא הדפיס על מדבקה, שזה היה מצויין, רק שהמדבקה הייתה לבנה והגרפיקה הייתה נראית הרבה פחות יפה.

השאלה היא כזאת:
איפה אפשר להדפיס על מדבקה מנייר ממוחזר (משהו עם קצת טקסטורה, וצבע קרם) ושישחתכו לו את זה? כמות 300 יח' בערך, אולי פחות?

• הוסף לסימניות
תנסי בדפוס שביד ב"ב טלפון 0546552276 אוהד

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני צריכה משהו בירושלים

יש אולי?

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע הדפסתי ללקוח שלי כמות קטנה של מדבקות ליין בדיגיטלי.
אמנם בטבריה, אבל מה שחשוב להדפיס על מדבקה מנייר יין, זה נייר מיוחד שמותאם להפרשי טמפרטורה, והוא מגיע כמדבקה.
אם תרצי, אפשר להדפיס אצלם ולשלוח לך לירושלים...

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול כמה זה עלה?

ואם יש לך מושג איך קוראים לנייר הזה?

• הוסף לסימניות
אם המדבקה לבנה, למה שלא תתני רקע של נייר ממוחזר לגרפיקה?

• הוסף לסימניות
מצחיקה
מדבקה לבנה תתני רקע יפה
מדבקה שקופה כנ"ל.
ויש מדבקות מאוד איכותיות כמו הוניל וכו'

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לע אין מדבקה מנייר ממוחזר
יש מדבקה לבנה שהגרפיקאית השקיעה ברקע שלה...

• הוסף לסימניות
רקע של טקסטורה, לא מחליף את התחושה...

ברור שאפשר לעשות "כאילו" אבל אני מתכוונת לתחושה ממשית ביד,
(כמו בתוויות של כרמל,- קונקורד וכדו')
ומדבקה לבנה עם כאילו רקע, יוצאת הרבה פחות עשירה ויוקרתית...

תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך קוראים לנייר ההוא, יש לו תחושה של ממוחזר, והוא מגיע בשני גוונים, לבן ושמנת.
הוא מגיע כבר בגודל של המדפסת הדיגיטלית.
המינוס בזה, שכיון שמדפיסים כמות קטנה בדיגיטלי, הצבע נשבר בקיפול ובחיתוך. (ההיפך מאופסט - שם יש דיו שנספג בנייר ולא טונר שהוא שכבה מעל). אבל לכל דבר יש מחיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה