כללי הדפסת תיק עבודות- כאלבום דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
החלטתי להדפיס את העבודות שלי כאלבום או בצורה יפה אחרת לצורך חיפוש עבודה
(מי שיש לו הצעות אשמח לשמוע...)
השאלה אם כדאי ללכת על פורמט אלבומי- ממש להקיע ולהדפיס באלבומבום או פלמינגו וכאלה
-ואם יש לכם המלצה לחברה מסוימת שמדפיסה גדול (לא פחות מ 28*28)
או ששמעתם על רעיונות יפים ומעניינים ובעיקר מרשימים
(התיקי עבודות מהלימודים שלי אחד כרוך ספירלה גודל A3 ואחד תיק מהודר דמוי עור עם נילוניות שחורות בפנים, עכשיו אני מחפשת משהו קטן ומרשים)

אל תגידו לי לתת קישור או לבוא עם דיסק כי זה ממש לא זה!!!
כבר נוכחתי במסכים המוצלחים של המתבוננים- משנים צבעים מעוותים עיגולים וכן כשמדפדפים אפשר להתמקד על מה שמענין (או שאני גורמת להסתכל על מה שאני רוצה...:)

• הוסף לסימניות
מישהו הדפיס והיה מרוצה מעובי הדף ב- פלמינגו, לופה, אלבומבום?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש חברה שמדפיסה על 300 גר' או כולם על 170גר'?

• הוסף לסימניות
בסיבוק הייתי מרוצה מהמחיר ומהשרות, ויש להם גם אפשרות של 350 גר'.

• הוסף לסימניות
סי בוק מעולים
הדפסה יפהפיה, שרות מהיר ויעיל

• הוסף לסימניות
איזה עובי הדפים? אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
אלבום תיק עבודות

נכתב ע"י נעמי ברקאי;513801:
החלטתי להדפיס את העבודות שלי כאלבום או בצורה יפה אחרת לצורך חיפוש עבודה אל תגידו לי לתת קישור או לבוא עם דיסק כי זה ממש לא זה!!!
אבל בימינו לתת קישור זו הדרך הכי קצרה וזמינה עוד לפני שתוזמני לראיון עבודה.
לא שמרת עותקים מעבודות שעשית? אם יש לך עותקים אפשר לסדר אותם ב"אלבום תצוגה" (בחנות בכיכר דסלר ב"ב מוכרים) בלי לשלם מאות שקלים.
גם מצגת פלאש פשוטה של מעבר תמונות/עבודות תעזור לך.

• הוסף לסימניות
ודאי שאני נותת קישור עוד לפני הראיון אבל כשאני באה עם עבודות ראיתי כבר איך שזה נראה שם מזויע...

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על אלבום מעוצב זה מושקע ומרשים. אני הדפסתי כמה פעמים בפוסט-פוטו (של דואר ישראל) והייתי מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתי לוי;513980:
אבל בימינו לתת קישור זו הדרך הכי קצרה וזמינה עוד לפני שתוזמני לראיון עבודה.
לא שמרת עותקים מעבודות שעשית? אם יש לך עותקים אפשר לסדר אותם ב"אלבום תצוגה" (בחנות בכיכר דסלר ב"ב מוכרים) בלי לשלם מאות שקלים.
גם מצגת פלאש פשוטה של מעבר תמונות/עבודות תעזור לך.

הרבה הרבה יותר מרשים תיק עבודות מודפס - מנסיון, במיוחד שמדובר על פרינטים.

מלבד זאת שלפעמים פוגשים אנשים שצריכים משהו ואין לידם מחשב, כן, זה קורה בימינו.
אם יש תיק העבודות מודפס הוא מאפשר התרשמות מידית שבד"כ תוצאות בצידה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בדיוק זה בסיבוק והייתי מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
סתם כך יש עכשיו מבצעים טובים בסיבוק 40אחוז הנחה וזה יוצא יותר זול מאחרים חרי הדפים העבים.
האם שווה להשקיע על אלבום שנפתח עד הסוף? (כלומר כפולה שטוחה בלי הבטן של הקיפול)
או שזה הוצאה מיותרת?- זה תוספת רצינית

• הוסף לסימניות
אני בעד תיק עבודות מודפס, אבל בפורמט מודולרי שיאפשר לך להוציא ולהכניס עבודות.
אלבום מודפס, עם כל היופי שבו, יהיה לחלוטין לא פרקטי ברגע שתחליטי שאפילו עבודה אחת את מעוניינת להוציא או להחליף (וזה יקרה לך בעקבות תגובות של מעסיקים בראיונות, זה טבעי).

• הוסף לסימניות
בזומה(ZOMMA) יש אפשרות להדפיס אלבומים בפורמט HD - המעלה שלהם שזה לא על דפי כרומו אלא על דפי תמונה ממש, וכ"כ אין את הכפל המעצבן הזה באמצע אלא הכל שטוח. לגבי האיכות הייתי די מרוצה!

• הוסף לסימניות
הוא גם עולה בהתאם.
גם בסי בוק יש אפשרות להדפיס בלי הקפל המעצבן בתוספת של 200 ש"ח ועל 300/350 גר'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;514908:
הוא גם עולה בהתאם.
א"א לאכול ת'עוגה ולהשאיר אותה שלמה....
על איכות משלמים!

• הוסף לסימניות
איזה תיקי עבודות מודולריים יכול להיות? חוץ מקלסרים למינהם?
(כפי שכתבתי יש לי קלסר גדול ומרשים כריכה דמוי עור אבל הוא ענק)

• הוסף לסימניות
את יכולה להדפיס בפורמט קטן יותר, ולא ענק כפי שיש לך עכשיו. הדפסה איכותית + למינציה, ולכרוך בספירלה, כך ברגע שתרצי להחליף/לעדכן זה רק להדפיס את אותו הדף ולהכניס לספירלה.
זה יכול להיות מרשים לא פחות מספר פשוט בכריכה קשה.
ובתכלס, העיקר זה העבודות עצמן ולא הגימור של הכריכה לתיק עבודות.. "אל תסתכל בקנקן.."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;514937:
איזה תיקי עבודות מודולריים יכול להיות? חוץ מקלסרים למינהם?
(כפי שכתבתי יש לי קלסר גדול ומרשים כריכה דמוי עור אבל הוא ענק)

הדפסת העבודות על נייר איכותי והדבקה על קרטון ביצוע, למשל.
ולקחת בתוך אוגדן (שכשלעצמו לא צריך להיות דווקא מרשים ומושך תשומת לב, מספיק שיהיה משהו עם עיצוב נקי ולא מקושקש ושנראה מתאים).

• הוסף לסימניות
האם מקובל להכניס באלבום המודפס גם הדפסים של התחום האינטרנט? כגון עיצוב אתרים, דפי נחיתה למייל וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה