כללי הדפסת תמונה גדולה קטעים קטעים, עזרה דחוף בבקשה!!

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה צבעונית מטר על מטר וחצי, הלקוחה שחסה על כספה (גננת כמובן):) שואלת אם אפשר להדפיס אותה קטעים קטעים ב-A3 או A4, מישהו יכול לעזור לי אם אפשר לעשות זאת, ואיך???:confused:

• הוסף לסימניות
תגידי שזה יוצא אותו מחיר והרבה פחות יפה,
אם היא תדפיס אחד גדול זה ישמר לה לשנים.

• הוסף לסימניות
תודה! אבל אם כל זה, אשמח לדעת אם זה אפשרי, וכיצד???

• הוסף לסימניות
עשיתי בעבר תכנון פרימיטיבי בקורל הזזתי כל פעם לפי סדר את התמונה (כשיש מעט חפיפה) ושלחתי את כל העמודים להדפסה.

• הוסף לסימניות
אפשר באילוס ע"י הגדרת גודל דף A3 ופקודת print
בלשונית setup יש אפשרות שנקראת tiling
לבחור שם את אפשרות tile full pages
ולהגדיר חפיפה של כמה מ"מ בשביל החיבור.

תכל'ס, זה יוצא לא יפה במיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;264655:
אפשר באילוס ע"י הגדרת גודל דף A3 ופקודת print
בלשונית setup יש אפשרות שנקראת tiling
לבחור שם את אפשרות tile full pages
ולהגדיר חפיפה של כמה מ"מ בשביל החיבור.

תכל'ס, זה יוצא לא יפה במיוחד.
אפשר בבקשה תרגום לאילוס בעברית??

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לתרגם בבקשה לאילוס בעברית???

• הוסף לסימניות
בהרבה מקרים תוכנת המדפסת יודעת להדפיס בצורה כזו.
תבדוק.

הלכתי לבדוק...
עד הרגע לא ידעתי שגם המדפסת שלי יודעת לעשות זאת.
אז אצלי זו CANON PIXMA 2000
ישנה אופציה שנקראת POSTER PRINTING

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצאתי כבר איך עושים א"ז באילוס בעברית זה נקרא "ריעוף".

• הוסף לסימניות
אני מחלקת את התמונה ושומרת לחלקים בגודל A3 פותחת מסמך באינדיזיים כמספר החלקים ומדפיסה בפקודה אחת
יוצא מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;264705:
אני מחלקת את התמונה ושומרת לחלקים בגודל A3 פותחת מסמך באינדיזיים כמספר החלקים ומדפיסה בפקודה אחת
יוצא מצוין.
אם אפשר בבקשה לדעת את השלבים של חלוקת התמונה, ואיך?
תודה.

• הוסף לסימניות
האתר הבא מאפשר להעלות תמונה בכל גודל שהוא ולקבל אותה כפוסטר מחולק לניירות A4.

פשוט וקל: www.blockposters.com.

• הוסף לסימניות
עדיין לא נושעתי...

נכתב ע"י MV25;264705:
יוצא מצוין.
מישהו יודע איך בדיוק עושים את זה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופי סנטר;265020:
מישהו יודע איך בדיוק עושים את זה???

באיזו תוכנה את עובדת?

אם אילוס -
יש ליצור מלבן בגודל A3
להניח אותו על אחת הפינות ולהגדיר crop
ליצא להדפסה ולשמור נגיד בשם - 01.
לחזור לקובץ:
לשחרר את ה-crop
להזיז את הריבוע הנ"ל כך שיחפוף במעט לקרופ הקודם
להגדיר שוב crop
ליצא ולשמור בשם02
וכו' וכו'
עד שהקובץ כולו מיוצא

רק אני לא מבינה למה להסתבך עם זה כל כך כשבלחיצת כפתור ניתן לעשות אותו דבר - ברגע אחד.

• הוסף לסימניות
עוד קצת על הנושא

בסוף גיליתי שגם באקרובט יש את האופציה "אריחים" ובזה השתמשתי.
אך עדיין יש לי שאלה: המחשב הדפיס 27 עמודי A3 צבעוני (יותר מ-2 GB) כשבאמצע הוא דיווח על תקלה בהדפסה והתחיל לבד להדפיס מהתחלה.
השאלה: האם יש לי אפשרות להגדיר שיתחיל נאמר מעמ' 12 (שעד אליו הוא הדפיס תקין)?
שימו לב: אין זה הגדרה של הדפס עמ'... כי במציאות הוא מדפיס עמ' 1, אלא שזה חילוק עמודים פנימי של התוכנה.
למישהו יש מושג:confused:

• הוסף לסימניות
אולי תדפיסי בצורה זו אל מדפסת וירטואלית כדוגמאת pdf ואח"כ תבחרי את העמודים שיודפסו פיזית?

• הוסף לסימניות
בדרך כמעט בכל המדפסות אחרי שאלה עושה קובץ הדפסה יש לך אפשרות של הגדרת עמוד שם אתה צריך לחפש בין האופציות פוסטר ומתחת לזה יש אפשרות של ספציפי ואתה כותב לו כמה אתה רוצה ז"א כמה דפים 3 על 3 או 2 על 2 או 16 עמודים ז"א 4 על 4 וזה יוצא מודפס נהדר עם שולים לגזירה והדבקה אבל ההדבקה צריכים להיות מאד מיומנים בשביל שתצא יפה

• הוסף לסימניות
באדובי רידר 9 אפשר להדפיס דפים גדולים קטע קטע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה