דרוש מידע הדקה ה99 - מה לקנות קלי-צום או פלא-צום? - הכרעת הציבור מה עובד הכי טוב

• הוסף לסימניות
הכרעת הציבור בדקה ה99
מה לרכוש לפני הצום
טבליות קלי צום
או
טבליות פלא צום

????

נשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
תקנה את שתיהם
אחד לך ואחד לאשתך
ואז תדע לכל השנים הבאות מה לקנות

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש הבדל גדול ביניהם...

• הוסף לסימניות
אני בט' באב קניתי את שניהם...
כל אחד עובד באופן אחר ובבית טבע אמרו לי שאין התנגדות ביניהם
היה מצוין ++ ב"ה

• הוסף לסימניות
קלי צום רגיל
מתאים גם למניקות?
או שלמניקות חייב רק את הדגם של המניקות?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
ילד בן 12 יש מניעה לקחת קלי צום?

• הוסף לסימניות
נראה לי שלשתיהם יש את אפקט הפלצבו...וזה מה שחשוב!
עליי שתיהם משפיעים באותה מידה (לא מבדילה בכלל) ואני מקפידה לקחת כי זה מרגיע אותי וזה הכי חשוב...;)

• הוסף לסימניות
אני קונה לפעמים את זה ולפעמים את זה, לא ראיתי בכלל הבדל.
בעלי טוען שזה עוזר לי פסיכולוגי,.. גם טוב. העיקר עובר בשלום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קלי צום רגיל
מתאים גם למניקות?
או שלמניקות חייב רק את הדגם של המניקות?
מישהו יודע?
שואלת את אותה שאלה על פלא צום?
האם יש בעיה למניקה לקחת את הפלא צום הרגיל?
האם עלול לפגוע בהנקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה