Quickמרקט.
עזרה במציאת מוצרים "באלי אקספרס".... כאן בשבילך!
- הוסף לסימניות
מה?אני חצי שנה עם המכשיר פועלת כמו שרותי המניק המליצה וב"ה אין ריח רע
מה?אני חצי שנה עם המכשיר פועלת כמו שרותי המניק המליצה וב"ה אין ריח רע
מוזר לי לשמוע את זה,כי כבר יצא לי לנקות ככה כבר 4 מכשירים וכולם הוציאו סירחון.ניסיתי לשטוף כמו שכתבת ולא יצא כלום, עם איזה אקנומיקה השתמשת וכמה זמן חיכית?
נקייםבמיכל של המים המלכלכים או הנקיים?
יש לי 10 חודשים וב"ה אין לי ריח רע (חוץ מפעם אחת שהייתי צריכה לנקות יסודי כי בטעות שכחנו להפעיל ניקוי עצמי ולרוקן את המים ולא היינו בבית שבועיים)דברי איתי אחרי 6-8 חודשים
גם אני לא הבנתי מה מדברים פה...
עשיתי כמו שכתבת עם הטוש באמבטיה, הזרם הכי חזק (וזה חזק ממש).מוזר לי לשמוע את זה,כי כבר יצא לי לנקות ככה כבר 4 מכשירים וכולם הוציאו סירחון.
אני משתמשת באקנומיקה פשוטה, משרה בערך 10 דקות, לא יותר
ניסית עם זרם מים חזק? כמו של קיטורן, הכי חזק שאפשר?
זרם רגיל של טוש באמבטיה לא נותן כלום!
צריך ליבש את החישנים בתוך המיכל (2 ברזלים ארוכים) משום שלפעמים זה רטוב והוא כל הזמן אומר שכאילו המיכל מלאמישהו נתקל בבעיה כזו,
שלאחר כל הניקוי
המכשיר לא עובד
אלא אומר לנקות את מיכל המים המלוכלכים,
למרות שהכל נקי....
השארת את החלקים ליבוש? בחוץ?יש לי דרימי שהשתמשתי בו אולי פעמים!!,
ניקיתי את כל החלקים יסודי!,
עשיתי לו ניקוי עצמי!,
והוא מסריח....
מה יש עוד לעשות?
[חוץ מלנקות עם אקנומיקה...]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים