הדרך לע(א)ושר

• הוסף לסימניות
אז כמו כל אחד שבטוח שהוא הולך להביא את המיליון עם איזה פטנט שאף אחד עוד לא חשב עלי (עיין ערך קנקן החלב...)
בשבועות האחרונים עלה לי איזה רעיון שאני חושב שיכול להיות מוצלח מאד
הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג איך מתקדמים הלאה לבדוק אולי זה בכלל קיים ואם זה לא קיים איך אפשר לגרום לזה שזה יהיה קיים
וכדי לתת קצת יותר כיוון מה שאני יכול לכתוב זה שמדובר בתחום החשמל והמים (שילוב כלשהו ביניהם)
מי שרואה את עצמו כמבין בתחום או מי שמכיר מישהו שיוכל אפשר לבדוק את היתכנות המוצר וכמובן עם אפשרות של שיתוף פעולה בעניין. אשמח לשמוע על כך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1408511:
מדובר בתחום החשמל והמים (שילוב כלשהו ביניהם).

לחבר לעזה את החשמל למים?
אין צורך לעמול, כבר חשבו על זה...

ולעצם העניין - בעיקרון, כפי הידוע לי - יש לפנות ראשית לעורך דין אמין העוסק בתחום.
בנוסף - זה סיפור של הרבה כסף. אם לא - מסמן הייתי מייצרת פטנטים שעלו במוחי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1408541:
לחבר לעזה את החשמל למים?
אין צורך לעמול, כבר חשבו על זה...

ולעצם העניין - בעיקרון, כפי הידוע לי - יש לפנות ראשית לעורך דין אמין העוסק בתחום.
בנוסף - זה סיפור של הרבה כסף. אם לא - מסמן הייתי מייצרת פטנטים שעלו במוחי...

דחוף תדאגי לייצר את הפטנט של חיבור החשמל והמים בעזה, חבל על כל יום שעובר...:)

• הוסף לסימניות
יש חברה שלוקחת את הרעיון שלך בודקת אם זה שווה,אח"כ מפרסמת,מיצרת וכו
האחוזים מהרוחים מתחלקים בינכם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממה ששמעתי-
ראשית לפנות לעו"ד שמבין בענין רישום פנטנטים ולרשום את הפטנט שאם כבר להשקיע אז במשהו שבאמת עוד אף אחד לא חשב עליו...
שנית, רוב קוני הפטנטים (חברות) רוצים לראות את הפטנט בפעולה, ולכן, צריך להשקיע בביצוע הפטנט (לפעמים הרבה מאד) עד שחברה תרצה לקנותו.
ואז לשבת עם כל מיני חברות והאנשים שלהם, שבד"כ מאד יהירים ו'מבינים' גדולים ולנסות 'למכור' להם את הפטנט שלך.
בכל מקרה המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מה עם 'בסדנו'?

• הוסף לסימניות
פורסם היום בלוח 'המבשר'

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 10.8 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה