שיתוף הדרך לתוכנת OCR לכתב יד עברי עוברת דרך כאן

• פותח הנושא lab
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בדרך לתוכנה שתעשה OCR לכתב יד
ובכדי לאמן מודלים לקריאת כתב יד עברי יש צורך לחתוך אלפי תמונות של כתבי יד לחתוך תמונה תמונה ולתייג אותם לתיקיות לפי אותיות
כאן הגיעה התוכנה הבאה שבניתי שתקצר לי את הדרך לתוכנה שאני כמעט מתאבד עליה...
כל התיוג והחיתוך אוטומטי ללא מגע יד אדם

אנימציה.gif

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@lab
אתה מאמן אותה על כתב יד מטיפוס אחד, אבל מה יקרה בסגנונות כתיבה רחוקים?
אבל זו הדרך הנכונה.
אשמח לנסות גם.

• הוסף לסימניות
אליפות. זו מלאכה מרשימה

הייתי בודק גם על תוכנה שתדע לזהות ניקוד, בכתב יד מרובע

• הוסף לסימניות
מדהים!
עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
אפשר לאמן אותה לכל כתב יד?
כמה שעות צריך לעבוד על אימון של כתב יד חדש?

המלצה: נראה לי שאם בשלב האימון תוכל לעשות שבהצגת כל תמונה של אות, יהיה ניתן להקיש במקלדת את האות ולאחר מכן אנטר - זה יקל ויקצר את העבודה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לראות את התוכנה מקרוב?

• הוסף לסימניות
התוכנה ניתנת להורדה ולהתנסות?

• הוסף לסימניות
האם התוכנה משלבת בינה מלאכותית להשלמת מילים שלא זוהו בהם אותיות כלשהם בשלימות, ובהקשר למילים שלפני ואחרי המילה הזאת.
כמו כן, במידה וכך התוכנה, האם ניתן יהיה לסמן עבור המגיהים מילה שזוהתה בשלימות ב-100% שתופיע בצבע אחר ממילה שזוהתה ב90% לדוגמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה