כללי הדרכה| איך נרשמים לאתר החינמי sxc?

• הוסף לסימניות
מהיום לכל אחד יש שם משתמש!
הדרכה לתועלת חברי פרוג.
שם משתמש: prog_free
סיסמא:123456
שאלות נוספות- באישי.

• הוסף לסימניות
בעקבות השאלות הרבות לאישי אני משיכה את ההסבר:
אחרי שמופיעים כל התמונות כדי להוריד תמונה יש ללחוץ פעמיים על התמונה, היא נפתחת בעמוד נפרד, כעת יש ללחוץ שוב פעמיים והתמונה נפתחת בדף אינטרנט נפרד בגדול. את התמונה הגדולה יש לשמור ע"י לחצן ימני> שמירה בשם .
בהצלחה!

אני חוזרת ומדגישה לכל המפקפקים- האתר חינמי לחלוטין- חוץ מהשורה הראשונה שמסומנת בתחילת כל עמוד!

• הוסף לסימניות
ואולי כדאי שאם למישהו יש שאלות בנושא שישאל פה, וכן הוספות. לטובת הכלל. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למה בנתיב לא אישרו לי את האתר הזה, גם כשבידגשתי שהוא לצורך עבודה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתום וירוק;264535:
למה בנתיב לא אישרו לי את האתר הזה, גם כשבידגשתי שהוא לצורך עבודה?!
יש שם תמונות תועבה

• הוסף לסימניות
כי יש בו גם תמונות ממש לא נקיות, אפילו במושגים של גויים...

• הוסף לסימניות
זה ממש מוזר, האינטרנט שלי חסום היטב (בדרגה די גבוהה נראה לי) והוא נותן לי בלי בעייה!

• הוסף לסימניות
גם אני נתיבית והוא אישר לי כבר ממזמן

• הוסף לסימניות
איך מבקשים כדי שיסכימו? :)

• הוסף לסימניות
מי שהעבודה שלו זה גרפיקה נתיב אמורים לפתוח את זה בלי שום בעיות פשוט להרים טלפון לנתיב ולהסביר שאתר זה נצרך לצורך עבודה [במקרה הצורך אפשר גם להרים את הטון:)] טלפון נתיב 035747070

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה: אם אני רוצה לחפש שתי מילות מפתח (כלומר תמונה שיש בה את שתי המילים) מה אני עושה? תודה על כל העזרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;266454:
ועוד שאלה: אם אני רוצה לחפש שתי מילות מפתח (כלומר תמונה שיש בה את שתי המילים) מה אני עושה? תודה על כל העזרה!

את כותבת את שתי המילים...:)
ואם לא עולות מספיק תמונות אז נסי שם אחר,
אני נעזרת במילון מורפיקס, מעתיקה את התרגום ומדביקה בחלונית החיפוש.

• הוסף לסימניות
על התמונות מופיע הלוגו של החברה בשקוף אך ענק,
האם כך זה בכל הורדה או שיש דרך להתפטר מהלוגו
ולהוריד נטו את התמונה?

• הוסף לסימניות
יתכן ואת מנסה להוריד תמונות שמוגנות בזכויות יוצרים שהם עולות כסף
שימי לב שכל השורה הראשונה בכל עמוד מסומנת בנפרד. אלו הן תמונות לא 'חינמיות'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה