דרוש מידע הדרכה ללימוד תיאוריה באתר עברתי מבעלי ניסיון בלבד

• הוסף לסימניות
מבקש מידע לפרוטרוט ללימוד באתר עברתי איך בדיוק פועל הסדר ואיך כדאי ללמוד בזה ?אחרי כל דף כדאי לעבור לשאלות ? לפעמים יש שאלות שלא למדתי אותם בדף של השאלות קיצור מי שלמד בזה והצליח דרכם בתיאוריה אשמח להסבר מפורט איך בדיוק אני עובר על כל החוקים בצורה מסודרת באתר

• הוסף לסימניות
אני עברתי דרך האתר הזה תאוריה בהצלחה מרובה, ללא טעויות כלל!
אתר מאד נח. למדתי בין שבועיים לשלוש שבועות מידי ערב...
אם אני זוכרת נכון היו שם 4 נושאים מרכזיים.
למדתי כל נושא לפי הסדר שבאתר ולאחמ"כ הייתי עושה מבחן.
הרעיון הוא לתרגל כמה שיותר מבחנים. זה השאלות שיופיעו במבחן.

בהצלחה

• הוסף לסימניות

בהצלחה
כנ"ל.
אחכ המבחן קלי קלות.

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
אחכ המבחן קלי קלות.

בהצלחה
זה מה שאני עושה אבל לאחר ראיתי שמחולק ל- 4 נושאים וכל נושא הרבה עמודים ולכל עמוד שאלות מתחת לפעמים רבה מאוד שאלות אז שאלתי 2 --- 1 לפעמים נכנס לשאלות ויש שאלות שבעמוד שלהם לא היה כתוב כלום לגבי שאלות אלו ?
2 אך עברתם על זה עמוד ושאלותת עמוד ושאלות או עברתם על הכל ואח''כ על כל השאלות יחד ??

• הוסף לסימניות
כל השאלות הם מתוך מבחני משרד הרישוי כך שכן, גם אם זה הרבה- תענה על כולן.
העניין הוא בזה שאחרי כל נושא אתה פוגש את כל השאלות הקשורות לנושא. אם יש שאלות שאתה לא יודע את התשובה עליהן- אל תענה או תענה שגוי. לא קרה כלום, זה לא מבחן תאוריה...
אחרי שתקרא את כל החומר ותענה על כל השאלות של כל נושא- תתרגל מבחנים.
אז לגבי שאלה 2- כן, לעבור עמוד ושאלות עמוד ושאלות ואז נושא ושאלות ואז הכל ביחד.

• הוסף לסימניות
אבל עוד משהו זה נראה בשאלות ששואלים אותי על התמרורים וכו' כאילו הסבירו הכל בעמוד מעל השאלות אבל זה לא כך הרב דברים שואלים ללא שהוסבר בעמוד לפנ''כ

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי בכל נושא יש לשונית נוספת- תמרורים. ועליהם יש עוד שאלות בפני עצמם.
בכל מקרה גם אם אצלך לא @שוש מ יש בין 4 הנושאים העיקריים נושא נוסף שמכיל את כל התמרורים של כל הנושאים. אז אחרי שתלמד את זה- תדע את הכל.

• הוסף לסימניות
אני למדתי את כל החומר/הנושאים 3/4 פעמים (בטווח של שבוע) ולאחר שהיה לי את הבסיס + של החומר בראש, עברתי על המבחנים באתר "תאו" (שלדעתי הרבה יותר מוצלחים וידידותיים מהמבחנים ב- "עברתי") אולי 10/15 פעם, עשיתי את המבחן ועברתי בהצלחה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי בכל נושא יש לשונית נוספת- תמרורים. ועליהם יש עוד שאלות בפני עצמם.
בכל מקרה גם אם אצלך לא @שוש מ יש בין 4 הנושאים העיקריים נושא נוסף שמכיל את כל התמרורים של כל הנושאים. אז אחרי שתלמד את זה- תדע את הכל.
זה בדיוק העניין שמקשה עליי אתר עברתי מלמד הכל ע'''י השאלות או שיש מקום בו הוא פשוט מסביר כל תמרור מה הוא ???

• הוסף לסימניות
זה בדיוק העניין שמקשה עליי אתר עברתי מלמד הכל ע'''י השאלות או שיש מקום בו הוא פשוט מסביר כל תמרור מה הוא ???
לעניות דעתי, כדאי וחכם לעבור על החומר כולו כמה פעמים ולאחר שיש את הבסיס לעבור למבחנים, גם הרבה יותר יעיל וגם נכון יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה