הדרכה לצביעת תוכניות אדריכליות בפוטשופ- להורדה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,

שמחה לשתף בסרטון הדרכה לצביעת תוכניות אדריכלות
העלתי את הקבצים בdrive שמחה לשתף

להורדת ההדרכה- לחצו כאן
להורדת תיקית טקסטורת לצביעה- לחצו כאן

תהנו ובהצלחה,
אביגיל זכאי
תודה רבה!
יפה מאוד!

רק הקובץ הדחוס של החומרים למילוי יורד כשהוא ריק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה להוריד...
יש מישהי שהורידה ויכולה לשלוח לי במייל?

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו להעלות שוב את הטקסטורות,
או לשלוח אליי למייל.

ניסיתי להוריד כמה פעמים ללא הצלחה.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תודה,
ההדרכה נשמעת ברורה וטובה

• הוסף לסימניות
פשששש.
כל הכבוד!
הדרכה ברורה ויפה. חידשת לי דברים חשובים בפוטושופ שלא הכרתי (בכל אופן בלמידה עצמית מפספסים דברים חשובים...)
חומרים שימושיים בהחלט.

רק הערה קטנה לצורת העבודה- צביעת הריהוט והכלים הסניטריים לוקחת זמן נכבד- למה לא לייצר קובץ ובו מוכנים כל הנ"ל ובכל פרויקט ניתן לקחת אותם ולהדביק במקום הרצוי (כמובן שניתן לגוון מידי פעם בצבעים ובטקסטורות שונות, אבל הבסיס נשאר).
השוני בהכנה הוא סגירת התכנית באוטוקאד ללא ריהוט כלל שכן- אותו נשתול בפוטושופ.

תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה
ובהחלט צודקת- זה בהדרכה חלק ב...
(אי אפשר הכל בחלק אחד...)

ומי שמקבלת ישירות למייל מקבלת גם את הספריה של הבלוקים הצבועים שלי

• הוסף לסימניות
תודה רבה! מקסימה!יעיל ביותר!

• הוסף לסימניות
תודה
מאוד ברור אני הולכת ללמוד עוד מקצוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה