הדרכה לתוכנת DPP

• הוסף לסימניות
הדרכה של הצלמת האלופה רבקה נרקיס לתוכנת DPP של קנון
מאד מאד נהנתי מההדרכה המועילה והרבה זמן שחיפשתי כזה דבר
תודה לשרי קופר שכיוונה אותי לקישור ;)
יהיה לתועלת אם כל אחד יוכל להוסיף את נסיונו האישי
וטיפים מועילים בתוכנה

מעלה קישור לג'מבו:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=63557551524B51513430343D

בהדרכה מופיעה כלה (נקבה :p)

• הוסף לסימניות
"הגלים" גם שלח לי בדרכה קצרה בזמנו שהועילה לי ביותר
אני מעלה את זה גם (בסדר?)

את פותחת דרך התוכנה את התיקיה המדוברת.

רק תמונות יחודיות שדורשות טפול מיוחד.
כלל התמונות עוברות דרך הDPP ומומרות לJPEG ומבחינתי מוכנות להדפסה.

כדאי בתחילת העבודה לסמן את כל התיקיה (קונטרול A) ולקבוע הגדרות כלליות לכולם.
את הגדרת החדוד שאת מעדיפה.
להעביר את הWB לערכי K ולקבוע על ערך ממוצע שקרוב לכלל התמונות .
אם את רוצה לחזק רויה לקבוע לכולם +1 או +2 (תתלוי בטעם) וכו'.

אחרי זה לחיצה כל הכפתור השמאלי ( EDIT IMAGE WINDOW ) פותחת לנו את התמונה הראשונה ומשם אנחנו עוברים לתמונות הבאות ע" הכפתור המסמן מטה. או קוbטרול חץ תחתון.
בשלב הזה אני עושה תיקוני חשיפה או WB לפי הצורך כשכבר הסרגלים מוכנים לי- גם לחשיפה וגם הWB כבר על ערכי K אז משחק של ימינה שמאלה מאפשר לך לדייק יותר.
אפשר גם לקבוע WB עם הטפטפת והנחתה על צבע לבן בתמונה.

עריכה של כל תמונה מבחינת איזון חשיפה או WB יכולה לקחת בין 5 ל12 שניות.
בנוסף אני יכול על יד ALT+ 1 א ו2 או 3 (או 4 או 5) לסמן כל תמונה כשייכת לקבוצה מסוימת.
זה מאפשר לי כבר בשלב הזה לעשות איזה סינון.
נניח כל תמונה שאני רוצה למחוק לסמן אותה עי ALT3 נניח ואז בסוך אני בוחר את כל התמונות שנבחרו כשייכים לקבוצה 3 ומוחק אותם.

בכל תמונה יש לך אפשרות לקרופ (TRIMMING למעלה).

אני יכול לומר לך שברוב מוחלט של התמונות העריכה (מבחינתי העריכה היא בעיקר בעיקר איזוםן חשיםפה וגוונים וקרופ אם צריך). נגמרת כאן,
אולי על 10 אחוז מהתמונות אני יושב בצורה פרטנית יותר לעריכה מדוקדקת יותר.

..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה