דרוש מידע הדרכה לתספורות ילדים, יש לכם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב כנראה שגם הפעם נאלץ להיפרד וכמה שטרות כסף צבעוניים, ולבזבז רק כמה שעות בללכת לספר מקצועי שיודע את עבודתו, כדי להיכנס לחג בצורה ראוייה ומכבדת.
אם בכל זאת יעלו סרטון הדרכה זה יהי רלוונטי עבורי, וימנע את הטרחה וההוצאות
שנה טובה ומתוקה!​

• הוסף לסימניות
לפני החגים התנסתי בלעשות תספורת חסידית, אם יש למישהוא שאלות בנושא זה אשמח להשיב.
כמו"כ אולי יזדמן לי לספר עוד חסיד, האם יהיה לתועלת שנצלם זאת או לא?

כמ"כ ידידנו אירילה אנו מחכים לך

• הוסף לסימניות
לפני החגים התנסתי בלעשות תספורת חסידית, אם יש למישהוא שאלות בנושא זה אשמח להשיב.
כמו"כ אולי יזדמן לי לספר עוד חסיד, האם יהיה לתועלת שנצלם זאת או לא?

כמ"כ ידידנו אירילה אנו מחכים לך
כמובן שיהיה תועלת

• הוסף לסימניות
יש הלכות מסוימות שצריך לדעת לפני שמספרים ילד?
עם כל ההכשרים שיש היום למספרות אני מפחד,,,

• הוסף לסימניות
כן בטח יכו לעזור, אני אולי אוכל לספר חסידי רק... אירילה הבטיח להביא שלם והוא נעלם...
מחכים. נתחיל עם זה ואולי מישהו יתעורר ויעשה סגנונות שונים.
גם לחסידי יש הרבה שרוצים לדעת בעיקר מבחינה הלכתית.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה