כללי הדרכה מפורטת , אינרקטיב באינדזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י showow1;1408627:
"תכנות" אינידיזין זה לא באוויר הוא חייב מיקום, הגדרה בשביל להגיע אליו, בצורה הכי פשוטה.

מה הבעיה שאני מגדיר לו אובייקט כ"מיקום" - שתמיד הbutoon ישלח לאובייקט הנ"ל מבלי שום קשר למיקום שלו... אני לא עושה שום דבר באוויר

• הוסף לסימניות
וגיטי - מה עם לינק לתוצר המוגמר? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1409806:
וגיטי - מה עם לינק לתוצר המוגמר? ;)
הגזמת :) בתחילת האשכול כתוב הזה, זה לינק תסתכלי שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;1409652:
מה הבעיה שאני מגדיר לו אובייקט כ"מיקום" - שתמיד הbutoon ישלח לאובייקט הנ"ל מבלי שום קשר למיקום שלו... אני לא עושה שום דבר באוויר

נראה לי הבנתי מה כוונתך, אם אתה נמצא בדף מסוים אתה יכול להגדיר לאובייקט - אנימציה ולכפתור שיפעיל אותו או שיגרום לה להופיע. בתפריט - show או hide לאובייקט האנימציה שהגדרתה קודם.
הבנת?
בלי קשר למיקום שלו אלא בהקשר לשמו.

• הוסף לסימניות
גיטי - מדהים!!! נהניתי מאוד מהדיוק והניקיון המבריק!!! ;)
בהצלחה רבה !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1409937:
גיטי - מדהים!!! נהניתי מאוד מהדיוק והניקיון המבריק!!! ;)
בהצלחה רבה !!!
תודה!

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אתם יודעים אם אפשר לעשות אפשרות של חפש החלף להכנסת קישורים למשל כל מקום שמופיע המילה פרוג יווצר קישור לאתר,
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש הסבר לבורים איך ליצא את זה באקספורט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה