נכתב ע"י aiyl;2329629:זה מתכון של פנקייק לא?
יש לך אולי מתכון של הדונאטס האמיתי?
נכתב ע"י בילבי;2338849:יש לי תבנית של דונאט האם המתכון הזה מתאים גם לאפיה בתנור !??
ואם לא בשביל מה יש תבניות לדונאט ??
נכתב ע"י אז מה;2358373:סליחה על ההקפצה:
בקר, מה שמת שם בתוך החור? (בסופגניה עם הצפוי החום והקשקוש הורוד)
ועל הדרך- אם אני מכינה מהערב לבוקר למחרת, עדיף להקפיא או להשאיר טרי? מה יותר טעים?
יכול להיות שמדדת בכוסות רגילות ולא חד פעמי?נכתב ע"י מרשי;2362741:בקר קודם כל תודה על כל ההדרכות!!
הכנתי את הדונאטס, נראה ממש מוצלח (עוד לא מצופה...)
אבל לא יצאה לי עיסה נוזלית שאפשר "לזלף"
אלא ממש בצק שעשיתי ממנו כדורים ודחפתי לשקעים במכשיר.
עשיתי משהו לא נכון? או שלא הבנתי טוב מה אמור להיות?
נכתב ע"י hbecker;2362809:יכול להיות שמדדת בכוסות רגילות ולא חד פעמי?
בכל מקרה זה בצק דליל ולא משהו נוזלי.
נכתב ע"י מרשי;2362831:עשיתי לפי המשקלים שכתבת
אבל אולי טעיתי בחשבון
בכל אופן זה היה נראה טוב.. והסתדרתי עם זה ב"ה
רק רציתי להבין
נכתב ע"י מרשי;2362741:בקר קודם כל תודה על כל ההדרכות!!
הכנתי את הדונאטס, נראה ממש מוצלח (עוד לא מצופה...)
אבל לא יצאה לי עיסה נוזלית שאפשר "לזלף"
אלא ממש בצק שעשיתי ממנו כדורים ודחפתי לשקעים במכשיר.
עשיתי משהו לא נכון? או שלא הבנתי טוב מה אמור להיות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים