הדרכה מצולמת - פטיפור שוקולד - נוגט ממולא בגליליות בטעם אגוזים

נכתב ע"י hbecker;2478642:
למילוי זו גלילית שלמה לכל אצבע + 10 נוספות לטחינה
תודה עכשיו הבנתי. חשבתי שמדובר בגליליות ריקות שמיועדות למילוי. כי את הגליליות להכניס לשוקולד כתבת בשורה מתחת.

פטיפור שוקולד נוגט ממולא בגליליות אגוזים
אני לא יכולה לראות את התמונות יותר, הן השתבשו.
רציתי לשאול האם האם הפוטיפר הזה מכיל קליפת שוקולד מבריקה מבחוץ, ז"א האם למלאות שקעים של ציפוי שוקולד או שהוא ישר לשקעים בלי ציפוי?

תודה רבה!

למישהי יש מתכון מעניין שאפשר לעשות עם תבניות סילקון אצבעות ?

יש לי רק גליליות יותר ארוכות (לא הכי ארוכות אבל ארוכות יותר מהקצרות)
כמה לשים?
דחוף לי.
תודה!

אני באמצע להכין, אולי למשהי יש תשובה בשבילי??
הני, אם את פה יעזור לי מאדדדד
המון תודות!!!

תודה הני, יצא יפה ברוך ד'
ההסבר היה ברור, היה קל להכנה
אין מילים!!!

קבצים מצורפים

• IMG_0736[1].JPG
    IMG_0736[1].JPG
    2 MB · צפיות: 33
  • IMG_0738[1].JPG
    IMG_0738[1].JPG
    1.6 MB · צפיות: 31
@ה. בקר
הכנתי את האצבעות ויצא מאוד יפה וטעים
הבעיה כשאני מוציאה את זה מהמקפיא כדי לזלף שוקולד לבן זה נהיה לי מיד נמס
שמתי 5 כפות נוגט במקום אבקת נוגט ובלי שמן, השתמשתי בשוקולד מריר
אני צריכה את זה לבר מצווה וזה אמור להיות כמה שעות בחוץ
מה הפתרון לזה?
(אני רוצה גם להכין עוד נגלה)

@ה. בקר
הכנתי את האצבעות ויצא מאוד יפה וטעים
הבעיה כשאני מוציאה את זה מהמקפיא כדי לזלף שוקולד לבן זה נהיה לי מיד נמס
שמתי 5 כפות נוגט במקום אבקת נוגט ובלי שמן, השתמשתי בשוקולד מריר
אני צריכה את זה לבר מצווה וזה אמור להיות כמה שעות בחוץ
מה הפתרון לזה?
(אני רוצה גם להכין עוד נגלה)
דבר ראשון אל תעבדי במקום חם. אם המטבח חם זו בעיה. נבי לחלץ בחדר ממוזג.
זה למה שכבר הכנת.

ומה שעוד לא הכנת, שימי פחות אבקת נוגט. ותוסיפי לשוקולד חמאת קקאו. בכמות של עשירית מכמות השוקולד [קונים בחנויות מצמחות לאפיה]. או שתטמפררי את השוקולד. השיטה הכי פשוטה זה להמיס 2/3 מהכמות ואז להכניס לתוכו את השליש הנותר ולהמתין מעט. לערבב עד שנמס לגמרי. לא לחמם מחדש אחרי הכנת השוקולד הנוסף, לפני ההמסה שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה