- הוסף לסימניות
תודה עכשיו הבנתי. חשבתי שמדובר בגליליות ריקות שמיועדות למילוי. כי את הגליליות להכניס לשוקולד כתבת בשורה מתחת.נכתב ע"י hbecker;2478642:למילוי זו גלילית שלמה לכל אצבע + 10 נוספות לטחינה
תודה עכשיו הבנתי. חשבתי שמדובר בגליליות ריקות שמיועדות למילוי. כי את הגליליות להכניס לשוקולד כתבת בשורה מתחת.נכתב ע"י hbecker;2478642:למילוי זו גלילית שלמה לכל אצבע + 10 נוספות לטחינה
אני לא יכולה לראות את התמונות יותר, הן השתבשו.פטיפור שוקולד נוגט ממולא בגליליות אגוזים
אפשר להמיר את האבקת נוגט בקרם נוגט? ואם כן באיזה יחספטיפור שוקולד נוגט ממולא בגליליות אגוזים
אותה כמותאפשר להמיר את האבקת נוגט בקרם נוגט? ואם כן באיזה יחס
תודה רבה!
דבר ראשון אל תעבדי במקום חם. אם המטבח חם זו בעיה. נבי לחלץ בחדר ממוזג.@ה. בקר
הכנתי את האצבעות ויצא מאוד יפה וטעים
הבעיה כשאני מוציאה את זה מהמקפיא כדי לזלף שוקולד לבן זה נהיה לי מיד נמס
שמתי 5 כפות נוגט במקום אבקת נוגט ובלי שמן, השתמשתי בשוקולד מריר
אני צריכה את זה לבר מצווה וזה אמור להיות כמה שעות בחוץ
מה הפתרון לזה?
(אני רוצה גם להכין עוד נגלה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים