הדרכה מצולמת - פטיפור שוקולד - נוגט ממולא בגליליות בטעם אגוזים

נכתב ע"י rafeli;2419269:
בקר, הכנתי היום את הפטיפור לארוסין של אחינית ויצא מדהים,
מצרפת תמונה...
לא היו לי תבניות ארוכות אז חתכתי את הגליליות ל - 3

מקסים!!!!!!!!
תודה שהעלית

בקר מה המילוי של הפרלין הזה?
תודה :)
picture.php

פירורי עוגת שוקולד + קפה + שברי ביסקויט + ריצ'

טטעעעעעייייםםםםםם

בקר וכל האופות-
לגבי התבניות סיליקון, פעם אני יודעת שהיה פולמוס בעניין ההכשר של התבניות סיליקון (אמרו שיש כאלו ששמים שם שומן לא כשר) עד היום לא הצלחתי לברר נורמלי, מישהי מכן בררה ויודעת הלכה ברורה לגבי כשרות תבניות סיליקון?

בקר, מדהים!

אני רצה לקנות את התבניות ולעשות..........

תודה!

נכתב ע"י מאנטרטיקה;2425296:
בקר וכל האופות-
לגבי התבניות סיליקון, פעם אני יודעת שהיה פולמוס בעניין ההכשר של התבניות סיליקון (אמרו שיש כאלו ששמים שם שומן לא כשר) עד היום לא הצלחתי לברר נורמלי, מישהי מכן בררה ויודעת הלכה ברורה לגבי כשרות תבניות סיליקון?

שמעתי מהרב זיכרמן, רב שכונת ברכפלד, שיש בעיה עם חלק מהתבניות.
הוא נתן שמות חברות שהם בסדר, אבל אני כבר לא זוכרת מה....
בגדול- להזמין מסין זה קצת בעייתי. בארץ הרוב בסדר.
הזמנתי פעם אחת אבל לא השתמשתי בגלל זה.

נכתב ע"י hbecker;2425270:
פירורי עוגת שוקולד + קפה + שברי ביסקויט + ריצ'

טטעעעעעייייםםםםםם

אני מאוד ישמח למתכון מדוייק אם את יכולה, ולא קשה לך
תודה מראש

נכתב ע"י נ פלוס;2425493:
אני מאוד ישמח למתכון מדוייק אם את יכולה, ולא קשה לך
תודה מראש

300 גרם פירורי עוגת שוקולד.
150 גרם פירורי ביסקויט כהה
200 גרם שוקולד בטעם קפוצי'נו מומס ב-2 כפות שמן. [לרכישה כמטבעות בחנויות למוצרי אפיה]
2 כפות קפה נמס מומסים ב 2 כפות מים רותחים
ריצ' [גולמי] לפי הצורך.

מערבבים את כל הרכיבים למעט הריצ' בקערה. מוסיפים ריצ' בהדרה גם לקבלת עיסה שנוחה ליצירת כדורים.
יוצרים כדורים קטנים [מתקבלים כ -60 יחידות קטנות] ומקפיאים.

לאחר ההקפאה טובלים בשוקולד מומס. מקשטים בפזים בצבע שוקולד נוגד.

נכתב ע"י מאנטרטיקה;2425296:
בקר וכל האופות-

שמעתי ממישהו שעוסק בכשרויות שאין היום שימוש בשומן מן החי

שאלה- האם השברי גליליות שבתוך המרקם לא מציץ מלמעלה? איך זה כ'כ חלק?

לא מציץ, עשיתי כבר פעמיים

אני שברתי את הגליליות בשקית אוכל ויצא
מממממ.... טעים בטירוף נגמר בשניות...

נכתב ע"י איינער;2444810:
תודה! את טוחנת ממש?

שמתי בשקית אוכל ודפקתי עם הצד השני של פטיש שניצלים

נכתב ע"י אשר גולד;2445120:
הגלילים נשארים טריים במקפיא?
תודה מראש

מימי

הם מצופים בשוקולד ולכן נשמרים מעולה.

אני רוצה להכין את הפטיפור המדהים הזה גם בשוקולד לבן( לצורך משלוחי מנות בשחור\לבן)

בשוקולד המריר-טעמו מדהים ניסיתי
אבל איך הוא בלבן? שוקולד לבן פרווה לא כ''כ טעים... ומדובר על כמות דומיננטית ולא רק לקישוט

נכתב ע"י מימי99;2445532:
אני רוצה להכין את הפטיפור המדהים הזה גם בשוקולד לבן( לצורך משלוחי מנות בשחור\לבן)

בשוקולד המריר-טעמו מדהים ניסיתי
אבל איך הוא בלבן? שוקולד לבן פרווה לא כ''כ טעים... ומדובר על כמות דומיננטית ולא רק לקישוט

שוקולד לבן לבד זה לא טעים. מדי הרבה שוקולד לבן.
אני הכנתי עם שוקולד לבן + נוגט אבל אז זה כבר לא ממש לבן....
צפה בקובץ המצורף 340035

אפשר להוסיף תמצית כל שהיא לטעם אבל זה עלול להרוס את מרקם השוקולד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה