כללי הדרכת הווידאו לפונקציות האופן טייפ של הפונט

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמנם לא הכל הצלחתי לדחוס אל תוך הסרט, אבל יש עוד כמה דברים שהפונט עושה, כמו ייצור ברקודים פשוטים.

הסרט מציג המון חידושים בתחום האופן טייפ

הסרט שוקל 145 מ"ב
אבל שווה את ההורדה

www.eftype.prog.co.il/fulltut_media/fulltut.avi

תהנו

• הוסף לסימניות
אכן שווה!!!
חברים אני לא יודע מה איתכם, אבל אני כל כולי במצגת הוידאו שהפיק מייצר הפונטים הרה"ג :) אליהו פריד, כדאי לכם להיכנס חבל"ז של מצגת.

אליהו תודה, אני לא יודע אם אני כותב זאת כהקרת הטוב, או שפשוט זה מסקרן ומעניין.

אוקי... אני חוזר לצפות במצג... (בשיא הרצינות)
נהיה בק...:)

• הוסף לסימניות
לקח הרבה זמן להוריד, אבל היה שווה כל שניה. ממש נפלא, זה לא פונט זה ממש תוכנה. עידן חדש בפונטים. מי שמעמד ספרים מבין מיד את התועלת העצומה שיש לפונט מסוג כזה.
כמה הערות לגבי ההדרכה, קשה היה לקרוא את התפריטים המוצגים, אולי ניתן להגדיל את תצוגת המסך. גם לא הבנתי איך אני יודע מה כל staylistic set
עושה, שהרי בתפריט מופיע רק את המספר הסידורי שלו. דבר נוסף אין צורך באינדיזיין לסמן את הטקסט כדי להפעיל עליו את תפריט הדיאלקט שממקם את הניקוד במקום הנכון, היות ופונקציה זאת משפיעה על כל הטקסט שבמסמך.

• הוסף לסימניות
לא רציתי להגיב עד שאדע על מה אני מגיבה...
עכשיו, אחרי שצפיתי בכל ההדרכה (ופשוט שכחתי שאני עייפה...), כל מה שיש לי להגיד לכל מי שמתלבט אם להוריד או לא: פשוט מרתק!!!
קודם כל זה ירד לי תוך רבע שעה, לא כזה הרבה זמן. מה שלוקח הרבה זמן זה לצפות בהדרכה אבל לזה תשימו לב רק אחרי שהיא תיגמר כי בזמן הצפייה תהיו פשוט מרותקים למסך.
אליהו פריד, יישר כוח!
השקעתך, מסירותך ואהבתך לנושא ניכרות בכל מילה, ניקוד, ליגטורה ולחיצת עכבר...
ממש מחכים ומרתק ואנחנו רק מחכים ליום שבו הפונט ייצא לאור כדי שנוכל להנות מכל הפונקציות המתקדמות הללו.
אין מילים!

נ.ב.
דורון רונן,
לפי כל הפונקציות נראה לי שתחולק חוברת הפעלה לכל קונה כך שלא תהיה בעיה לדעת איזו פונקציה מפעיל כל staylistic set... :)

• הוסף לסימניות
כן, אני עובד על החוברת בימים אלו, לפני שאשכח את כל הפונקציות והקודים :)

• הוסף לסימניות
ללא ספק - קפיצת הדרך בתחום הפונטים!!! עבודה מדהימה!

לגבי הפונט: אפשר לומר הרבה, אבל במשפט אחד:
המפתח הצליח למצות את כל הפוטנציאל הנראה לעיניים שטמון בפורמט אופן טייפ!
לא חושב שיש בעולם פונט אחר עם כזה מגוון אפשרויות (אני קצת מכיר את התחום).
בין הפונטים העבריים - בוודאי שהוא יחיד במינו ומשאיר מאחוריו את כל מה שיש בתחום הזה היום.

לגבי הסרט: ללא כל קשר לפונט המדהים, יש בו מידע חיוני בנושא הפונטים, וזאת ההזדמנות להתמקצע בנושא תוך שעה וחצי (הורדה + צפייה) זה שווה השקעה.
בנושא של פונטים המידע מאוד מפוזר ומפורד בין אתרים ולשונות. בסרט הזה יש תוצאות איסוף מידע ומחקר של חודשים, וכל זה מוצג בעברית צחה ובטוב טעם.
להגיע לזה לבד יקח הרבה יותר זמן!
אז נודה לרב אליהו על המתנה היקרה הזאת, על קיצור הדרכים ועל הנדיבות.

לגבי הנוחות להשתמש בפונט: אני בטוח שהנושא בשלבי הפיתוח וכאשר נגיע להצעה של מוצר סופי נתפעל מחדש.

ולסיום: נקווה שנוכל להרשות לעצמינו את המוצר הזה שבאמת שווה זהב ... :)

• הוסף לסימניות
אני אמורה גם לראות או רק לשמוע?
הקישור מפעיל לי את הסרט במדיה פלייר, לשמיעה בלבד.

• הוסף לסימניות
כנראה חסרים לך קודאקים...

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאת לא שומעת כי אין לך מספיק סבלנות...
בהתחלה אכן אין סאונד (ולא אמור להיות), אך אח"כ כשמתחילה ההדרכה גם יש מלל.

• הוסף לסימניות
לא הבנתם את השאלה.
אני שומעת, הסבר מצויין ב"ה.

השאלה, האם זה אמור להופיע עם דוגמאות ותצוגה או רק קובץ השמעה?

• הוסף לסימניות
סליחה, לא שמתי לב שהשאלה היא הפוכה...
בוודאי שאת אמורה גם לראות, זה סרט מסוג AVI.
אם את יכולה לראות סרטי AVI את אמורה גם לראות ואם לא את צריכה לעדכן את הנגן ולהוסיף לו את המקודדים הדרושים (או להוריד נגן אחר - תחפשי בגוגל free media player או משהו כזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובר צדק;239863:
יכול להיות שאת לא שומעת כי אין לך מספיק סבלנות...
בהתחלה אכן אין סאונד (ולא אמור להיות), אך אח"כ כשמתחילה ההדרכה גם יש מלל.

לא קראת את כל ההודעה שלה. היא שומעת ולא רואה...

חוסר בקודאקים זה (למיטב הבנתי הדלה...) שחסרים נתונים לפתיחת הקובץ.
תבדקי בפורום "תוכנה חומרה ורשתות" אם יש חומר על קודאקים. יכול להיות שכבר הביאו כאן בעבר. אם לא תמצאי, תפתחי אשכול ותבקשי...
ככלל, יש תוכנות צפייה טובות יותר ממדיה פלייר. האהובה עלי היא התוכנה BSplayer.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא יאומן!!!

פשוט נדהמתי מהיכולות של הפונט הזה!

השלב הבא יהיה ניקוד אוטומטי של כל הטקסט ע"י הפונט עצמו? זה נראה ממש לא רחוק!

פשוט מהפכה בעולם הפונטים!

מה ששילוב 3 ניקים בפרוג יכול לעשות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;239885:
לא יאומן!!!

השלב הבא יהיה ניקוד אוטומטי של כל הטקסט ע"י הפונט עצמו? זה נראה ממש לא רחוק!
אני לא רוצה לאכזב אבל זה רחוק מאד...
(אני לא אומר שזה לא יקרה מתי שהוא, אבל במסגרת המושג "אופן-טייפ" זה לא נכלל.
אולי עוד כמה שנים יפתחו משהו שנקרא סופר-טייפ או מולטי-טייפ, או מגה-טייפ ואז נדבר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין מילים

שווה צפייה
וציפיה לפונט עצמו

• הוסף לסימניות
אם אתם קוצים לנסות בסטרים, לא יודע אם הוא עובד כ"כ טוב.
www.eftype.prog.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה