מידע שימושי הדרן- מילה טובה

• הוסף לסימניות
אין לי מניות בהדרן.
אני גם לא מכירה מישהו מהם, אפילו לא עובד זוטר.
והם גם לא משלמים לי על האשכול הזה הדרן, אם אתם רוצים לשלם בכיף. פרטי חשבון בפרטי :)
אבל כלקוחה קלאסית שלהם, עד היום לא הייתי מהנלהבים עליהם כי אמרתי יש עוד חסימות בשוק (וגם המלצתי עליהן כאן.)

ההצדעה שלי אליהם מגיעה אחרי שאתמול ווצפ עשתה שינוי רציני בכל מערך הסטטוסים.
כלקוחת הדרן לא הבנתי מה השינוי שהם עשו. ורק כשראיתי מכשיר אחר חסום ע"י חסימה "מומלצת" הבנתי את השינוי הנוראי והתחלתי להבין עד כמה אני מוגנת כשיש לי את הדרן. לא מצליחה להבין איך הם סדרו את הבעיה עוד לפני שהיא נהייתה.
(בחברת הסינון האחרת אגב, אחרי רק פניה אליהם הם סדרו חלקית. באמת עצוב...)
אז אם מישהו מכיר את המנהלים שם ויכול להעלות למעלה את התודה שלי, אשמח.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש שינוי של ממש בסטטוסים עד כדי שקראו לזה סוג של רשת חברתית
תוכלי לפרט מה השינוי?
האם זה רק בוואטסאפ עסקי או גם פרטי?

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט מה השינוי?
החידוש הגדול והבעייתי זו בעצם אפשרות של "ערוצים" ואופציה של חיפוש ערוצים מכל העולם ומעקב אחריהם. אם עד היום כדי לצפות בסטטוס היית צריך לשמור איש קשר וכן המפרסם היה צריך לשמור אותך, עכשיו יש אופציה פשוט להצטרף לערוץ של המפרסם (חברות גדולות בינלאומיות כבר שם, וכן מפורסמים שונים) בחיפוש קל. תכל'ס, כמו כל הרשתות החברתיות.
כלקוח של הדרן, מה שלכאורה בינתיים קורה, זה שפשוט לא עדכנו את האפליקציה, והשאירו אותה על הגרסה הישנה. מה יעשו בהמשך? שאלה.

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט מה השינוי?
שינוי מעצבן. הפך את הווצפ ממשהו תמים שבסך הכל שולח הודעות למשהו כמו אינסטגרם (ב"ה לא מבינה בזה, אבל הבנתי שזה הרעיון)
כלקוח של הדרן, מה שלכאורה בינתיים קורה, זה שפשוט לא עדכנו את האפליקציה, והשאירו אותה על הגרסה הישנה. מה יעשו בהמשך? שאלה.
אצלי השתנה השם מסטטוס לעדכונים.
וחוץ מזה למטה כתוב: ערוצים ועוד כמה מילים בלי שום תוכן.
אז זה כן מעודכן רק בלי התוכן הבעייתי.

• הוסף לסימניות
השינוי הוא אכן רציני ומשמעותי
והדרן דלגו עליו בהצלחה בניגוד לרוב הסינונים

• הוסף לסימניות
הפך את הווצפ ממשהו תמים שבסך הכל שולח הודעות למשהו כמו אינסטגרם
העניין שהוואטסאפ לא היה משהו לגמרי תמים עד עכשיו
מי שמחליט להירשם לסטטוסים למיניהם מקבל עולם שלם

• הוסף לסימניות
העניין שהוואטסאפ לא היה משהו לגמרי תמים עד עכשיו
מי שמחליט להירשם לסטטוסים למיניהם מקבל עולם שלם
בדיוק זה ההבדל.
היתה לי בחירה אם להירשם לססטוסים בעייתיים או לא. (כמו שאני יכולה במייל להירשם לרשימות תפוצה שונות ומשונות.)
השינוי שראיתי בסינונים האחרים שהוא מציג לך מול העיניים כל מיני רשתות שמעולם לא רציתי שיהיו לי במכשיר בלי שאני יחליט אם אני מעוניינת בזה או לא.

• הוסף לסימניות
בדיוק זה ההבדל.
היתה לי בחירה אם להירשם לססטוסים בעייתיים או לא.
לא מבינה כאילו יש אופציה בהדרן להירשם גם לסטטוסים בעייתיים ?
(כמו שאני יכולה במייל להירשם לרשימות תפוצה שונות ומשונות.)
הקטע הוא שבמייל אין לך קבוצות של דברים בעייתיים הכי הרבה כמה קבוצות של חדשות ועדכונים במייל
השינוי שראיתי בסינונים האחרים שהוא מציג לך מול העיניים כל מיני רשתות שמעולם לא רציתי שיהיו לי במכשיר בלי שאני יחליט אם אני מעוניינת בזה או לא.
ובהדרן זה לא כך ?

• הוסף לסימניות
להירשם לסטטוס זה בעצם שאני שומרת איש קשר שאני רוצה לצפות במה שהוא מעלה וצריכה לדאוג שאותו איש קשר ישמור אותי באנשי קשר.
התכנים שכל אחד מעלה זה בחירה שלו והבחירה שלי היא אלו אנשי קשר אני רוצה שיהיו לי בטלפון.

הקטע הוא שבמייל אין לך קבוצות של דברים בעייתיים הכי הרבה כמה קבוצות של חדשות ועדכונים במייל
בטוחה?
באותה מידה אני יכולה לומר שאין סטטוסים בעייתיים כי אני לא ראיתי...

ובהדרן זה לא
זה בדיוק הסיבה שפתחתי את האשכול. להודות להם שהם הצליחו לחסום עוד לפני שהתעדכן למשתמשים השינוי

• הוסף לסימניות
סטטוס זה מה שאנשי הקשר שלך בוחרים לשתף
גם במייל תוכלי לקבל תכנים בעייתיים
וגם ביונת דואר
אדם צריך לעשות לעצמו סייגים וגבולות ברורים, אחרת שום סינון לא ישמור אותו
תמיד אפשר לקבל דיסק אונקי מלא בתכנים...
יש הכל למי שרוצה

• הוסף לסימניות
להירשם לסטטוס זה בעצם שאני שומרת איש קשר שאני רוצה לצפות במה שהוא מעלה וצריכה לדאוג שאותו איש קשר ישמור אותי באנשי קשר.
התכנים שכל אחד מעלה זה בחירה שלו והבחירה שלי היא אלו אנשי קשר אני רוצה שיהיו לי בטלפון.

בטוחה?
באותה מידה אני יכולה לומר שאין סטטוסים בעייתיים כי אני לא ראיתי...

זה בדיוק הסיבה שפתחתי את האשכול. להודות להם שהם הצליחו לחסום עוד לפני שהתעדכן למשתמשים השינוי
ברוך שכיוונתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה