יוטיוב חסום לגמרי באתרוג? אין בכלל סרטונים ביוטיוב?ולי אתרוגית - חסום.
חסום לגמרי.יוטיוב חסום לגמרי באתרוג? אין בכלל סרטונים ביוטיוב?
או שאפשר לקבוע את זה ברמות סינון שונות?
בנטפרי אני יודעת שרק קבצים שפורסמו לציבור נחסמים, לא הדרייב באופן גורף.בנטפרי פתוח ג'מבו מייל ודרייב - חסום.
לא נכון!ובאתרוג - להיפך.
מה זה אומר אתרוג לעסקים? צריך להצטרף מראש למסלול שונה, או שאפשר להגדיר?רק באתרוג לעסקים הוא פתוח.
כשאת מצטרפת לאתרוג, תגדירי להם בשיחה מה את צריכה שיהיה פתוח לך ולפי זה הם יגידו לך מהו סוג המסלול שאת צריכהמה זה אומר אתרוג לעסקים? צריך להצטרף מראש למסלול שונה, או שאפשר להגדיר?
תודה.כשאת מצטרפת לאתרוג, תגדירי להם בשיחה מה את צריכה שיהיה פתוח לך ולפי זה הם יגידו לך מהו סוג המסלול שאת צריכה
לי יש בעבודה אתרוג+ וג'מבו מייל חסום לי.לא נכון!
באתרוג פתוח ג'מבו מייל, דרייב וכו'
כנראה זה מסלול הכי סגור שיש.לי יש בעבודה אתרוג+ וג'מבו מייל חסום לי.
תודה לך!כן.
יש לך "אזור אישי" בו את מוסיפה אתרים (כמובן מה שהם נותנים) לסינון.
מעלה לך תמונה של חלק מה"אזור האישי".
צפה בקובץ המצורף 790467
איך אני מגיעה לאזור האישי?כן.
יש לך "אזור אישי" בו את מוסיפה אתרים (כמובן מה שהם נותנים) לסינון.
מעלה לך תמונה של חלק מה"אזור האישי".
צפה בקובץ המצורף 790467
יש מעט מאד.ז"א שכן יש סרטונים מאושרים שנבדקים ונפתחים לכלל המשתמשים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים