דרוש מידע ההבדל בין נגן MP3 / MP4 ?

• הוסף לסימניות
המנהלת צוות אמרה לנו שהולכים לחלק מתנה לעובדות נגן ויש אפשרות לבחור בין נגני MP3 / MP4
השאלה מה ההבדל ביניהם ועל איזה הייתן ממליצות ?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל? שזה נגן שמע וזה נגן וידיאו
חוץ מזה בדר"כ בנגן mp4 יש עוד שדרוגים

• הוסף לסימניות
סורי, אבל MP4 ממש לא נשמע בשבילך....
אם אני לא טועה גם בד"כ יש בזה שהשם ירחם גם רדיו
ואולי גם עוד מעט יבוא @ליטאי פשוט ויסביר עד כמה זה יכול לדרדר מבחינה רוחנית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש MP4 וזה בלי שום דבר גם בלי ללכת לחסום
אפילו לא רדיו.

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה שונה מנגן MP3 מהבחינה הזאת ?
משניהם אפשר להגיע לרדיו ......
כל אחד בסוף יגיע לאן שהוא רוצה.
ולעצם הענין, אם קונים משהו שצריכים ללכת לנתק,
אני בטוח (מנסיון) שקודם כל מנסים לנסות בכל מיני ניסיונות את האופציות של המכשיר,
רוצים לבדוק לבד את מידת הפריצות והאם זה כל כך מזיק,
ומבטיחים לעצמם שהנה עוד רגע אני הולך לנתק ולהכשיר את המכשיר,
ולפעמים זה לא נגמר כך....

• הוסף לסימניות
כל אחד בסוף יגיע לאן שהוא רוצה.
ולעצם הענין, אם קונים משהו שצריכים ללכת לנתק,
אני בטוח (מנסיון) שקודם כל מנסים לנסות בכל מיני ניסיונות את האופציות של המכשיר,
רוצים לבדוק לבד את מידת הפריצות והאם זה כל כך מזיק,
ומבטיחים לעצמם שהנה עוד רגע אני הולך לנתק ולהכשיר את המכשיר,
ולפעמים זה לא נגמר כך....
זה תלוי מי קונה ומה קונה, אנחנו ניתקנו מיד גם מצלמה וגם מחשב באאוטנט
כשקונים במשפחה, זה יותר קל שמקבלים לא להשתמש עד שמנתקים, ואז כל אחד 'מפקח' על השני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה