ההבדל בין קונספט לאסטרטגיה

• הוסף לסימניות
יכולים לעשות לי טובה קטנה:rolleyes: , אני רוצה הסבר מה ההבדל בין קונספט לאסטרטגיה?
אני באמצע לימודים , וזה די מבלבל
תודה!!!

• הוסף לסימניות
ובכן, שתי המילים הן לועזיות - אבל בזה בערך מסתכם הקשר ביניהן.

קונספט זה רעיון - או ליתר דיוק - מסגרת רעיונית, מבנה רעיוני, שאמור להכיל את המכלול.
הקונספט מכתיב את הגבולות והחוקיות של כל פרוייקט יצירתי.

אסטרטגיה היא כלי ניהולי - מערכת של החלטות מושכלות, לטווח ארוך וקצר, על בסיס נתונים ומחקר.
האסטרטגיה מניעה תהליכים ומכתיבה את דרכי הפעולה של מאמצים מתוכננים ומתואמים.

• הוסף לסימניות
ממש תודה . ועוד עזרה קטנה:eek: האסטרטגיה של אקומלי האם היא אסטרטגיה פונקצינאלית ,תכליתית או שאני טועה?
ממש תודה , ומקווה שזה לא מפריע

• הוסף לסימניות
:rolleyes:הלו יש משהו שם?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך קוראים לזה בלועזית :D
בעברית פשוטה: אקמול בחרו להדגיש ברמז את החולשה של המתחרה (ניצול שמועות, מבוססות או לא, על כך שנורופן אינה בטוחה לשימוש)
ולהדגיש את נקודת החוזק שלהם לעומתה - אמא, את יכולה להיות רגועה. אנחנו בטוחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;923299:
אני לא יודעת איך קוראים לזה בלועזית :D
בעברית פשוטה: אקמול בחרו להדגיש ברמז את החולשה של המתחרה (ניצול שמועות, מבוססות או לא, על כך שנורופן אינה בטוחה לשימוש)
ולהדגיש את נקודת החוזק שלהם לעומתה - אמא, את יכולה להיות רגועה. אנחנו בטוחים.

זה נכון אבל זה הקונספט של המודעה , יש הבדל בין קונספט לאסטרטגיה , אני רוצה לדעת באיזה אסטרטגיה הם פונים , חברתית , פסיכולוגית או תכליתית (םונקציונאלית) אני חושבת תכליתית אבל ממש לא בטוחה.

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
:confused:יש משהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
אם עושים חלוקה של 3 סוגי אסטרטגיות, (נשמע לי קצת מוזר..) אז במקרה של אקמולי זה קצת מורכב לדעתי, מצד אחד זה פונקציונלי אבל מצד שני זה צורך נפשי של כל אמא להרגיש "בטוחה" כשהיא נותנת משהו לילד שלה. הצורך הזה הוביל אותם לקונספט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה