ההגרלה היום ---מכירה סינית של עזר מציון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מי יודע פרטים?
מתי בדיוק נערכת ההגרלה?
מתי יש תוצאות? איפה אפשר לראות את שמות הזוכים?
מתי מודיעים לזוכים?

אנחנו במתח :);):rolleyes::p

• הוסף לסימניות
באמת מענין. תתפללו שאזכה בספריה עם שוטנשטיין. או לחלופין בקנדלברה.....

• הוסף לסימניות
באיזה שעה זה?

תעדכנו,אני בונה על אוטו וחצי קופה

• הוסף לסימניות
העולם מתחלק לשניים, אלו שזוכים בהגרלות ואלו שלא.

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב.. שתיכן לא, עכשיו הודיע זכתה בחצי קופה אחת ורד מחיפה..
תחלמו על משהו אחר...

• הוסף לסימניות
מי אמר לך שאחת מהן היא לא ורד מחיפה? :rolleyes:

ואם כבר את מקבלת עידכונים באון לליין אנא כתבי אותם כאן- נשמח להתעדכן! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;952867:
צר לי לאכזב.. שתיכן לא, עכשיו הודיע זכתה בחצי קופה אחת ורד מחיפה..
תחלמו על משהו אחר...

טוב, איפה אפשר להתעדכן?
מתתתתתחחח באויר

• הוסף לסימניות
חבל שאני לא ורד מחיפה

מאיפה העידכונים?

• הוסף לסימניות
אה אז סורי אם אחת מהן היא ורד מחיפה, אז איחוליי ומה את עושה פה לכי לחגוג עם ה319,000 ש"ח ביד ומיד... ובת דודה שלי שם אז היא עידכנה אותי שלא אני זכיתי כי דווקא הייתה לי אינטואיציה שכן...
ומי שזוכה מקבל שיחת טלפון און ליין בשידור ישיר, כךשמי שלא התקשרו אליו יכול לישון הלילה ברוגע(או שלא..)

• הוסף לסימניות
את בטוחה בזה?

אם לא הודיעו לי אז אין סיכוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;952893:
אם לא הודיעו לי אז אין סיכוי?

עדיין לא נגמר הערב שם, עכשיו מודיעים לזוכים הגדולים, ומי שזוכה מקבל טלפון משם.. אז רוצי לטלפון או תריצי אותו לידך והדקות יגידו... ואם לא... לא נורא... יש עוד הזדמנויות.. כל אחד והרגע שלו..

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שהפעם אני אזכה

כבר שנה רביעית שאני תורמת את מיטב כספי להגרלות שלהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;952896:
עדיין לא נגמר הערב שם, עכשיו מודיעים לזוכים הגדולים, ומי שזוכה מקבל טלפון משם.. אז רוצי לטלפון או תריצי אותו לידך והדקות יגידו... ואם לא... לא נורא... יש עוד הזדמנויות.. כל אחד והרגע שלו..
לפחות תעדכן מתי אפשר ללכת לישון ...:cool:

• הוסף לסימניות
כן ככה זה, כל פעם מחדש חושבים/מרגישים/בטוחים/ שהפעם זה זה... ותאמיני לי שזה לא בכוונה ששנה רביעית את לא זוכה.. לגמרי לא מפלים אותך.. אבל מה שבטוח שעשית חסד ענק בעזרה שלך.. הכסף יגמר באיז שהוא שלב אבל החסד לעולם לא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;952904:
לפחות תעדכן מתי אפשר ללכת לישון ...:cool:

אוקי.. אז עדיין לא.. עדיין לא... עוד טיפה.. עדיין לא... עכשיו אפשר...:)
מקסימום...יעירו אותך...

• הוסף לסימניות
יש תקווה!יש תקוה! יש תקוה! למי שנעצב אל ליבו ההגרלה על הפרסים שלא כוללים את השיפוץ, רכב וחצי קופה עורכים רק מחר...
מה שאני יודעת ה שאחד בשם יהונתן הילסון זכה ברכב, בשיפוץ לא ידוע, ובחצי קופה אחת בשם ורד או יהודית עוד לא הבנתי מהשמה הסופי מאיזור חיפה..
עד כאן להיום...

• הוסף לסימניות
רכב- הלפרין
חצי קופה- חיפאית אחת
שיפוץ- שם מסובך שאני לא זוכרת....

כל שאר ההגרלות יערכו מחר במשרדי עזר מציון,
הזוכים יקבלו הודעה טלפונית,
מודעה תתפרסם ביתד של יום ג'.

לילה טוב!

• הוסף לסימניות
זהו הסתימו ההודעות הטלפוניות ?????????
לא לפתח ציפיות שווא?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
מה, מכל ה30 כרטיסים ששמתי, לא עלה אפילו אחד בגורל???

:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה