ההגרלה של עזר מציון

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שעובדת בעזר מציון
אם יש כאן משהי שמתכוננת להשתתף בהגרלה ולתרום לעזר מציון
היא תשמח אם תעשו את זה דרכה
תודה רבה!

כפי מה שהבנתי היא לא מקבלת אחוזים אך הם צריכות להתרים כמה שיותר...
וזה יעזור לה..

טל' שלה באישי...

• הוסף לסימניות
רק חברה אחת?
מדי יום (כמעט) אני מקבלת פניה מבחורונת נמרצת אחרת - את קונה כרטיסים להגרלה של עזר מציון? אז תקני דרכי. אני כבר ממש לא יודעת דרך מי לקנות.
הן לא מקבלות מזה כסף אבל מי שמביאה 10 מעטפות בסכום מסוים מקבלת כרטיס למופע וכן הן מקבלות עשרה אחוזים לרכישת כרטיסים בעצמן.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1468804:
רק חברה אחת?
מדי יום (כמעט) אני מקבלת פניה מבחורונת נמרצת אחרת - את קונה כרטיסים להגרלה של עזר מציון? אז תקני דרכי. אני כבר ממש לא יודעת דרך מי לקנות.
הן לא מקבלות מזה כסף אבל מי שמביאה 10 מעטפות בסכום מסוים מקבלת כרטיס למופע וכן הן מקבלות עשרה אחוזים לרכישת כרטיסים בעצמן.

חני

כנ"ל :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1468804:
רק חברה אחת?

חני

אהה... אז זה הסיפור....
לא הבנתי מה הלחץ... עכשיו הכל מובן...
אבל היא הסבירה לי שלא נעים להם לא להתרים... כי מצפים מהם לגלות אכפתיות... ולהתרים כמה שיותר..

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין נאמנות לבין מנהלות סניפים. נאמנות מקבלות הטבות, מנהלות סניפים אמורות לעמוד ברף כמותי מסויים של כרטיסים וחבילות ותמורת עמידה ביעד מקבלים צ'ופרים לסניף עצמו, כלומר הרווח מגיע בחזרה לתושב. יש סניפים הממוקמים בפרויקטים בהם אוכלוסיה מעוטת אמצעים, וממש מצווה לרכוש מהם ישירות.
הן אמנם מקבלות הטבה קטנה על עמידה ביעד, אבל מדובר יותר במשחק לילדים, לא משהו בומבסטי.

גילוי נאות: אני חברה של מנהלת סניף ביתר. זה מה שהבנתי ממנה.

• הוסף לסימניות
אהה,
חברה שלי היא מנהלת סניף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה