אין סיכוי בנטפרי??
ק קונקורד משתמש סופר מקצוען • 18/1/21 הוסף לסימניות #22 לפעמים הם מאשרים שידורים חיים דוגמת הקול הבא וכדו'.
M musicmix משתמש מקצוען סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה הפקות ואירועים • 18/1/21 הוסף לסימניות #23 איך שולחים בקשה לנטפרי?
הודיה יצחק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 18/1/21 הוסף לסימניות #24 אני כבר שלחתי בקשה מקווה שיענו בהקדם כי הם עמוסים
ג גויבה משתמש פעיל 18/1/21 הוסף לסימניות #26 למשהו בנתיב עובד??? זה בדר"כ עובד לי חלק אני בכלל לא רואה שידור רק תמונה
א אוהבת אמנות משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 18/1/21 הוסף לסימניות #28 נכתב ע"י גויבה: ה בדר"כ עובד לי חלק אני בכלל לא רואה שידור רק תמונה לחצ/י כדי להרחיב... גם באתרוג
ק קוביית קרח משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 18/1/21 הוסף לסימניות #30 איפה זה כן עובד? אולי הבעיה אצלם
א אלף100 משתמש פעיל • 18/1/21 הוסף לסימניות #31 נכתב ע"י ב.ש.א.: גם אני שלחתי.... עם 3 נקודות מקווה שיפתחו.......... לחצ/י כדי להרחיב... גם אני
ק קונקורד משתמש סופר מקצוען • 18/1/21 הוסף לסימניות #32 שאלתי חברה שעובדת בנטפרי. מקווה שתעשה לי פרוטקציה
ק קונקורד משתמש סופר מקצוען • 18/1/21 הוסף לסימניות #36 תרעננו עובד בנטפרי. כנראה בזכות זה נכתב ע"י קונקורד: שאלתי חברה שעובדת בנטפרי. מקווה שתעשה לי פרוטקציה לחצ/י כדי להרחיב...
תרעננו עובד בנטפרי. כנראה בזכות זה נכתב ע"י קונקורד: שאלתי חברה שעובדת בנטפרי. מקווה שתעשה לי פרוטקציה לחצ/י כדי להרחיב...
הודיה יצחק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 18/1/21 הוסף לסימניות #38 או נפתח סופסוף ב"ה..
צ צירקי משתמש מקצוען צילום מקצועי 18/1/21 הוסף לסימניות #40 תודה לכולם...!! אבל עכשיו הוא איטי כי כולם עליו