דרוש מידע ההגרלה של פתחיה - פיתוחים

• הוסף לסימניות
גם בקישורים שאני רואה באתרים כמו בקול חי והמחדש ושיא ליב..הכל כתוב שהתוכן לא זמין
ככה זה רק לחסומים??
יש לי נטפרי

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה לנו לא מגיע?
אפשר לדבר עם מישהו שיפתח??
תרמנו ואנחנו רוצים לראות את השידור

• הוסף לסימניות
גם אתם בנטפרי??
אהם....
אני לא מבינה לנו לא מגיע?
אפשר לדבר עם מישהו שיפתח??
תרמנו ואנחנו רוצים לראות את השידור
אפשר לשלוח פניה לנטפרי אבל מנסיון הם לא יפתחו
כי - " איננו פותחים שידור חי, מכיון ואין לנו את הדרך לבדוק מה תוכנו."

• הוסף לסימניות
אהם....

אפשר לשלוח פניה לנטפרי אבל מנסיון הם לא יפתחו
כי - " איננו פותחים שידור חי, מכיון ואין לנו את הדרך לבדוק מה תוכנו."
הרבה פעמים הם פותחים שידורים חיים, זה לא נכון...
תנסו לשלוח פניה.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים הם פותחים שידורים חיים, זה לא נכון...
תנסו לשלוח פניה.
שידורים כגון אלה בד''כ הם לא פותחים
שבוע שעבר היה את ההגרלה של 'רפואה לישראל' וזאת היתה התגובה שקיבלתי, אז חשבתי שזה בטח תהיה תגובה זהה.
ולכן כמו שכתבתי:
אפשר לשלוח פניה לנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה