ההודעה לא נשלחה. כדאי לבדוק את החיבור לרשת ולנסות שוב.

• הוסף לסימניות
ישנן כתובות מסוימות שכשאני מנסה לשלוח אליהם מgmail אני מקבלת את ההודעה הבאה(כתובה בצבע אדום בשורה אחת):
"ההודעה לא נשלחה. כדאי לבדוק את החיבור לרשת ולנסות שוב."
אין שום בעיה ברשת זה ענין נקודתי של המחשב והכתובות הללו.
למישהו יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אוף, גם אני נתקלת בזה
ולרשום אות אות, זה ממש לא פיתרון לענין :(
ויכול להיות אפילו מייל אחד שישלח והמייל אחריו לא (לאותו נמען!)

אשמח לפיתרון

• הוסף לסימניות
אוף, גם אני נתקלת בזה
ולרשום אות אות, זה ממש לא פיתרון לענין :(
ויכול להיות אפילו מייל אחד שישלח והמייל אחריו לא (לאותו נמען!)

אשמח לפיתרון
תנסי לפעמים כשמעתיקים אז מעתיקים גם רווח מהצד

• הוסף לסימניות
יש סמן שכותב אוטומטית את הסיומת, זה חוסך הרבה....

• הוסף לסימניות
בתוספי כרום למייל יש כל מיני אפשרויות מעניינות כמו: סמנים מעניינים במקום הסמן הרגיל, צילום מסך ועוד ויש גם אופציה של השלמה אוטומטית של המייל. ברגע שעושים @ הוא פותח תיבה עם כל סיומת המייל וצריך רק לבחור את הסיומת הנכונה לכם.

• הוסף לסימניות
אוף גם לי זה קורה הרבה כשאני שולחת לתוית של אנשים- נאמר איזה 25 אנשים
אח"כ אני מוחקת את ההודעה שעושה בעיות וכותבת מייל חדש וזה שולח- לא ברור מה הוא רוצה- מה מפריע לו???

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים כשמעתיקים את כתובות המייל זה כותב ההודעה הזאת, ואם מעתיקים שוב פעם את כתובת המייל פעם נוספת או פעמיים בדרך כלל זה שולח, והסיבה לכך שההעתקה הראשונה לא היתה תקינה, ובפעם או פעמיים נוספות ההעתקה נעשית בצורה תקינה, וכשעושים רשימת תפוצה חשוב לראות קודם שכל הכתובות הועתקו בצורה תקינה, כי אחרי זה קשה למצוא מה הכתובת הבעייתית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה