Gmail ההודעה נחסמה, אשמח לעזרה בדחיפות

• הוסף לסימניות
בשעות האחרונות כל מייל שאני שולחת חוזרת לי הודעה שההודעה נחסמה.
זה מייל פעיל כבר כמה שנים, ויש עוד מלא מקום אחסון.
ניסיתי לשלוח מיילים מעוד מייל שיש לי ואותה בעיה. הכל חוזר עם ההודעה נחסמה.
ניסיתי מדפדפן אחר ועדיין אותה בעיה.
מיילים נכנסים אני מקבלת.
אשמח לעזרה בדחיפות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בשעות האחרונות כל מייל שאני שולחת חוזרת לי הודעה שההודעה נחסמה.
זה מייל פעיל כבר כמה שנים, ויש עוד מלא מקום אחסון.
ניסיתי לשלוח מיילים מעוד מייל שיש לי ואותה בעיה. הכל חוזר עם ההודעה נחסמה.
ניסיתי מדפדפן אחר ועדיין אותה בעיה.
מיילים נכנסים אני מקבלת.
אשמח לעזרה בדחיפות.
תודה רבה!
אפשר בבקשה צילו"מ של ההודעה?

שאלה נוספת, למה האתר חסום? האם יתכן שאירעה איזו פריצה?

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: B&B
  • הוסף לסימניות
אפשר בבקשה צילו"מ של ההודעה?

שאלה נוספת, למה האתר חסום? האם יתכן שאירעה איזו פריצה?
באמת מוזר, עכשיו אני רואה. מה אני עושה??

לגבי המייל מצו"ב צילומסך
צילום מסך 2025-11-03 183314.png

• הוסף לסימניות
יכול להיות שניסתם לשלוח מייל בתפוצה רחבה להרבה מיילים מהמייל שלך?
כי זה יכול לגרום לגוגל לחסום המייל לשליחת מיילים!
אם לא עושים את זה נכון

• תודה
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שניסתם לשלוח מייל בתפוצה רחבה להרבה מיילים מהמייל שלך?
כי זה יכול לגרום לגוגל לחסום המייל לשליחת מיילים!
אם לא עושים את זה נכון
לא ניסיתי ולא שלחתי אף פעם משום מייל שלי לתפוצה רחבה..

• הוסף לסימניות
עכשיו כבר רושם לי
הגעת למגבלת שליחת דואר. ההודעות שלך לא נשלחו.

• הוסף לסימניות
ייתכן וגוגל סימנה את החשבון בטעות כחשבון שמפיץ ספאם.
זה יכול לקרות כששולחים בגוף המייל קישורים שונים וכדו'
אם שלחתם ליותר מ500 נמענים ביום גם יחסם כנ"ל.

נראה לי שאם ממתינים 24 שעות נפתח אוטומטית אם זה אופציה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
סיבה נפוצההסברפתרון מומלץ
1. תוכן המייל זוהה כספאםגוגל מזהה את המייל כבעל סבירות גבוהה להיות דואר זבל או פישינג, ולכן חוסמת אותו עוד לפני השליחה.* הסר/החלף קישורים: אם יש במייל קישורים (במיוחד קישורים מקוצרים או כאלה שהועתקו ממקור לא מוכר), נסה לשלוח בלעדיהם.
2. קבצים מצורפים חשודיםקובץ מצורף במייל מכיל קוד זדוני, וירוס, או פורמט שגוגל חוסמת (כגון .exe או קבצים דחוסים עם סיסמה).* הסר קבצים מצורפים: נסה לשלוח את המייל ללא הקבצים. אם זה עובד, העלה את הקבצים לשירות ענן (כמו Google Drive) ושלח קישור במקום.
3. חריגה ממגבלת השליחהשלחת יותר מדי מיילים או הוספת יותר מדי נמענים בפרק זמן קצר (הגבול לרוב הוא 500 נמענים ב-24 שעות).* המתן 24 שעות: המגבלה היא זמנית. לאחר 24 שעות, תוכל לשלוח מיילים שוב.
4. כתובת הנמען אינה תקינהלמרות שזו לא הסיבה העיקרית ל-69585, ייתכן שגוגל זיהתה מספר גדול של כתובות לא קיימות (שגיאות כתיב) בניסיון השליחה.* וודא את הכתובת: ודא שכתובת המייל המקבלת (הכתובת שהוסתרה בתמונה) נכונה.
5. המוניטין של חשבונך נפגעאם שלחת בעבר מיילים שסומנו כספאם על ידי נמענים אחרים, גוגל יכולה להטיל מגבלות זמניות על חשבונך.* שנה הרגלי שליחה: הימנע משליחת מיילים זהים לרשימות גדולות. השתמש ב-BCC (עותק מוסתר) אם אתה שולח לאנשים שאינם מכירים זה את זה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שעליתי על זה. יש לי חתימה במייל ויש שם קישור לאתר שלי שהופיע פתאום כאתר מסוכן. כנראה הוא זיהה את הקישור.
הבעיה היא שעכשיו מרוב נסיונות שליחה הוא רושם שהגעתי למגבלות שליחה.
מקווה שעד 24 שעות זה ייפתח לי חזרה כמו שרשמו כאן שייתכן.
תודה בינתיים על כל העזרה!

עריכה, מצאתי עכשיו בחשבון האישי דרך לפתוח פנייה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה