התייעצות ההורים לילדים אלרגנים

• הוסף לסימניות
ברצוני לפנות למנהלים ע"מ לפתוח קבוצת תמיכה בנושא
ולצורך כך צריך כמות אנשים הקשורים לפורום
אשמח לדעת עד כמה יש לכך ביקש

נ.ב
בנימה אישית
אני מתמודדת עם הנושא ומרגישה לפעמים לבד (הסביבה פחות זוכרת/ מתחשבת וכד’)
וכאשר יוצא לדבר עם משהו נוסף שמתמודד אני מרגישה שיש פה הבנה אמיתית

• הוסף לסימניות
בנימה אישית
אני מתמודדת עם הנושא ומרגישה לפעמים לבד (הסביבה פחות זוכרת/ מתחשבת וכד’)
וכאשר יוצא לדבר עם משהו נוסף שמתמודד אני מרגישה שיש פה הבנה אמיתית
כל מילה!
לפי דעתי זה מחוסר מודעות.
לא פעם שמעתי את המשפט "אבל זה רק עלול להכיל מה הבעייה תני לו"...
עד שפעם אמרתי למישהי שזה כמו להכניס לו סכין לבטן...
על החתום: אמא לילד אלרגי לבוטנים ואגוזים.

• הוסף לסימניות
שימו לב שבפורומים סגורים יש הפרדה מגדרית.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד להצטרף
ממליצה לך לכתוב באשכול אלרגיות מרכזי. יש שם המון הורים לילדים אלרגיים.
אגב יש קבוצה במייל לאמהות לילדים אלרגיים, תפני אלי בפרטי ואשלח לך כתובת מייל להצטרפות

• הוסף לסימניות
מה מינימום המצטרפים לפתיחת קבוצה סגורה?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד להצטרף
ממליצה לך לכתוב באשכול אלרגיות מרכזי. יש שם המון הורים לילדים אלרגיים.
אגב יש קבוצה במייל לאמהות לילדים אלרגיים, תפני אלי בפרטי ואשלח לך כתובת מייל להצטרפות
אני גם אשמח להצטרף לקבוצה במייל.
אבל אין לי יכולת לפנות בפרטי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה