התייעצות ההורים לילדים אלרגנים

• הוסף לסימניות
אגב יש קבוצה במייל לאמהות לילדים אלרגיים, תפני אלי בפרטי ואשלח לך כתובת מייל להצטרפות
הי,
אין לי הודעות אישיות
אשמח לקבל להצטרף לקבוצת המייל הזו
תוכלי לשלוח לי ?
l.p.1231232 בג'ימייל
תודה!

בנוסף - אם אכן תיפתח פה קבוצה בפרוג - אשמח גם כן להצטרף - תודה!

• הוסף לסימניות
היי אשמח גם להצטרף אם מישהי עם הודעה פרטית שיכולה לצרף אותי ממש יעזור
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח להצטרף
נכנסתי לא מזמן לקטוגריה . אשמח להיעזר.
bs6412829 שטרודל...גימייל...

• הוסף לסימניות
לאן? לקבוצה פה בפרוג? או לקבוצה במייל?
כי קבוצת המייל היא לנשים בלבד ואין לי יכולת לדעת אם את אישה או לא.. אין לך חגורה אדומה של חכמת נשים :cautious:
אשמח ממש להצטרף לקבוצה בפרוג ולמייל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד להצטרף לקבוצה בפרוג
אני חושבת שכרגע אין קבוצה בפרוג.
יש את האשכול המרכזי

• הוסף לסימניות
ברצוני לפנות למנהלים ע"מ לפתוח קבוצת תמיכה בנושא
ולצורך כך צריך כמות אנשים הקשורים לפורום
אשמח לדעת עד כמה יש לכך ביקש

נ.ב
בנימה אישית
אני מתמודדת עם הנושא ומרגישה לפעמים לבד (הסביבה פחות זוכרת/ מתחשבת וכד’)
וכאשר יוצא לדבר עם משהו נוסף שמתמודד אני מרגישה שיש פה הבנה אמיתית
יש מצב להצטרף לקבוצה הזאת עדיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה