ההחלטה נפלה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בשעה טובה ומוצלחת הוחלט ברוב קולות על קניית מייבש כביסה,
אשמח מאוד להמלצות-מה כן, ואזהרות-מה לא, מחירים, חברות וחנויות (איזור י-ם).
בקיצור, כל מה שאתם יודעים לספר לי על המכשיר הזה.
חורף בריא וגשום,
תודה רבה ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני חודש מייבש של AEG באבי סופר ב-1600 בינתיים אני מאוד מרוצה, קניתי אותו בעקבות המלצה של אמא שלי ואחותי שיש להם אותו 4 שנים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש שני סוגים של יציאת איורור, מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
יש הרבה כתבות בנט - על בחירת מייבש כביסה. יש כמה נקודות שכדאי לשים לב אליהם:
1. צינור או קונדנסור [מעבה] - אם יש חלון ליד המייבש, מומלץ לקחת עם צינור. הוא הרבה יותר יעיל.
2. עדיף ללא חיישנים.
3. האם יש פעולה מונעת קימוט [קריס קרוס]?
4. זמן ייבוש ממוצע.

לפני כשנה קנינו מייבש מחברת אלקטרה דגם ELV880, עם קיבולת של 8 ק"ג כביסה.
מומלץ מאוד!!
מייבש את רוב הכביסה ב-50 דקות! [יש מייבשים שלוקח להם 2-3 שעות למכונה!]
הפילטר מתנקה בקלות ובנוחות.
מאוד מרוצה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;874680:
2. עדיף ללא חיישנים.

למה?
לי יש של AEG, עם חיישנים - הוא מצוין! חוסך חשמל (כי לא מפעילים יותר ממה שצריך) ועובד מצוין.

• הוסף לסימניות
לפני תקופה לא ארוכה התייעצתי גם אני כאן לגבי מייבש כבסיה,
מה שכן, הייתי צריכה מייבש עם קונדנסור, כי אין מקום לצינור פליטה אצלי...
בסופו של דבר קנית AEG. מכשיר מצוין ועובד טוב.
אבל - לפי מה שבררתי, ובררתי הרבה, מייבש כביסה הוא מכשיר פשוט,
ואין טעם להשקיע מידי הרבה כסף....
המלצה שראיתי באינטרנט היתה לחפש מייבשים שמיוצרים על ידי חברת מרלוני באיטליה,
(הרבה מותגים מיבאים את אותם מייבשי כביסה) מייבשים שמיוצרים על ידי מרלוני הם אמינים וטובים.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה