ההכנות בעיצומן אבל בזהירות!!!

• הוסף לסימניות
חובה לכל אמא (ואבא) לראות!

• הוסף לסימניות
יותר מדי אמיתי
הצילוווווווווווווווווווווווווו
שורף לי עכשיו הלחי מהמגהץ :)

• הוסף לסימניות
וואו כמה פרטים! כמה הצבע חי! וכמה ילדים בלע"ה...

• הוסף לסימניות
אי! אחחחח! אאוץ'!!!!!!!!!
מה קורה שם עם ההורים?! הרווחה מעודכנת???
מרבית הילדים במצב אנוש, וזו בטלפון וההוא על הסולם...
חי - חי - חי, נורא ואיום, וכואב לי הראש מהקופסאות שימורים. שלא לדבר על המגהץ... איייייי!!!!!

• הוסף לסימניות
לא נפתח!

תעלי לגוף ההודעה שנראה כולנו

• הוסף לסימניות
חזק :D

• הוסף לסימניות
חי קופץ ומרקד.
ממש שמעתי באוזני את ההמולה

ו---אכזרי....

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!!

• הוסף לסימניות
הציור חי ותוססססס
אבל יש מה לשפר בפרספקטיבה, גם בחיבור בין האמבטיה לסלון
גם הפרופורציות של האב
וגם הקווים האופקיים
הילד שדוחף אצבע לחשמל, לא ברור מה קורה לו בראש
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מהמם!
נכתב ע"י efrat1;1230589:
חובה לכל אמא (ואבא) לראות!

נכתב ע"י pr;1230598:
אי! אחחחח! אאוץ'!!!!!!!!!
מה קורה שם עם ההורים?! הרווחה מעודכנת???
מרבית הילדים במצב אנוש, וזו בטלפון וההוא על הסולם...
חי - חי - חי, נורא ואיום, וכואב לי הראש מהקופסאות שימורים. שלא לדבר על המגהץ... איייייי!!!!!

נראה שזו בדיוק המטרה של הציור, להעלות מודעות.
ואם זה אכן, כך הילדים ה'בעייתיים' צריכים להיות יותר גדולים ביחס לתמונה, שיבלוט מה הם עושים. למשל החמודה הזו שם שמטפלת בתרופות למרגלות הסולם צריכה להיות הרבה יותר בולטת כי רק מי שמתאמץ רואה במה היא עסוקה. ציור כזה צריך 'לצעוק' סכנה, ולדעתי זה עוד לא מספיק. או למשל, הילד שמחליק על השלולית, צריך להיות שרוע על הרצפה בתנועה מקופלת, לאחר ההחלקה. על דלי הצבע צריך להיות סימן בולט שהוא רעיל.
וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1230977:
מהמם!

נראה שזו בדיוק המטרה של הציור, להעלות מודעות.
ואם זה אכן, כך הילדים ה'בעייתיים' צריכים להיות יותר גדולים ביחס לתמונה, שיבלוט מה הם עושים. למשל החמודה הזו שם שמטפלת בתרופות למרגלות הסולם צריכה להיות הרבה יותר בולטת כי רק מי שמתאמץ רואה במה היא עסוקה. ציור כזה צריך 'לצעוק' סכנה, ולדעתי זה עוד לא מספיק. או למשל, הילד שמחליק על השלולית, צריך להיות שרוע על הרצפה בתנועה מקופלת, לאחר ההחלקה. על דלי הצבע צריך להיות סימן בולט שהוא רעיל.
וכו' וכו'
נראה לי שהורים שמנקים "ככה" ביחד עם ילדים קטנים, לא יעזור להם שום ציור בשביל להעלות את המודעות :rolleyes:
רק רווחה!

• הוסף לסימניות
הציור מהמם, אבל..
התכווץ לי הלב לראות את ההוא שמתחשמל ואת הילד עם המגהץ.
נראה לי אכזרי.
אולי הייתי משנה את זה לילד שכמעט נוגע במגהץ, ולאחד שכמעט מתחשמל.
ככה זה קצת יותר מדי.
(על אותו קטע כמו שבאים בחדשות להזהיר על מעשי רצח וכו, ובעצם מעלים למודעות שיש כזה דבר ומוזילים את חיי אדם וד"ל).
צר לי שבמקום להגיב על הציור המדהים (והפריטים, אלוף!!) אני לוקחת את זה למקום כזה, אבל יש לנו אחריות ציבורית.

• הוסף לסימניות
מפחייד
יותר מידי

• הוסף לסימניות
ב"ה

בסוף יצא לך מוצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה