למסירה ההסטוריה חוזרת, אל תחמיצו אותה! צפו (סרט חדש)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל את הטריילר!!
יישר כח
לפי התגובות זה נשמע טוב :) (נראה לי פעם ראשונה שאני מבקשת טריילר)

• הוסף לסימניות
אני צופה ופשוט נכנסת למנהרת הזמן.
המתח שהכנסת אותי אליו לא נותן לי ללכת להמשיך לעבוד את העבודות שאני צריכה.
זה כל כך חי ואמיתי.
מוציא לי את כל הדמויות מהספרים על התקופה החוצה. כאילו הם חיים כאן ועכשיו.

אני חייבת להראות את כל ההפקה המושלמת הזאת.
שלמות מכל הבחינות.

תפס אותי מאד:
-האיפור שמדגיש את החיוורון של הנשים והבנות.
-האוירה הנכונה והמדוייקת בכל שניה ושניה, שמכניסה את הצופה למערבולת רגשות של מתח, חשש, חרדה, פחד - פשוט לחוש את מה שהן עברו. הכי עומד לי מול העיינים פחד המוות שבהבעתה של הילדה, ברגע שנפתח הבונקר...

הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
אמא שלי ראתה את הסרט
היא אומרת שנדיר!
ההפקה, הסיפור המרגש, והכללל
ראיתי רק את הטריילר ונדהמתי, סוף סוך מישהי מעלה רף רציני!!
וכן כמו שכתבו לפני המודעה לא משדרת את רמת הביצוע המטורף לא יודעת אם יש מודעה שיכולה כן לשדר!!

• הוסף לסימניות
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה